AFERA

Saša Dončić priznal, da je v stiku s policijo

Objavljeno 17. avgust 2018 22.30 | Posodobljeno 17. avgust 2018 23.04 | Piše: T. V.
Oče košarkarskega asa je zatrdil, da ni deloval za sinovim hrbtom.
Saša Dončić. FOTO: RTV Slovenija, posnetek zaslona
LJUBLJANA – Medtem ko Mirjam Poterbin, mama slovenskega košarkarskega bisera in novopečenega NBA-jevca Luke Dončića, ne želi javno komentirati ovadbe, ki jo je podala ustno na policiji proti neznanemu storilcu, ki naj bi ponaredil Lukov in njen podpis na pogodbi o zastopanju mladega košarkarja, pa se je oglasil Lukov oče.

Nekdanji košarkar in nesojeni poslanec Desusa Saša Dončić je v Odmevih RTV Slovenija zatrdil, da se za sinovi hrbtom ni pogovarjal z novimi agenti, priznal pa je, da se nikoli ni strinjal, da bi bil Bill Duffy sinov agent. RTV Slovenija je namreč pridobila posnetek Dončića starejšega, kjer v družbi Slavka Djurića razlaga, da bo naredil vse, da zamenja sinovega menedžerja. Djurića se omenja kot domnevnega posrednika za zamenjavo Lukovega menedžerja. Saša Dončić je pojasnil, da je posnel izjavo, a da je bil zlorabljen.

Na vprašanje voditelja, ali so ga policisti že poklicali, je odgovoril: »Ne niso, sem pa jaz njih, ker verjamem v slovensko policijo.« Želi si, da bi imel Luka čim manj opraviti z afero, in dodaja, da je sam vedno na razpolago policiji.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji