POGREŠANI NOGOMETAŠ

Fotografija, ki stre srce: Emiliano, tvoja Nala te čaka

Družina še vedno upa, da je Emiliano Sala živ.
Fotografija: Zvesta psička Nala. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Zvesta psička Nala. FOTO: posnetek zaslona

Romina Sala, sestra argentinskega nogometaša Emiliana Sale (28), ki je izginil, ko je njegovo letalo letelo iz Nantesa proti Cardiffu, je objavila fotografijo, zaradi katere so zajokali mnogi. Na njej črn pes gleda v daljavo skozi okno. »Emiliano, tudi Nala čaka nate,« je pripisala sestra nogometaša. Psička vsak večer stoji pred oknom, se umiri in gleda v daljavo.



Po dveh tednih so na dnu angleškega kanala našli ostanke letala, v katerem je bilo truplo, drugo truplo še iščejo. Na nesrečnem letalu je bil poleg Sala še pilot Dave Ibbotson. Družina nogometaša kljub temu ohranja upanje, čeprav je verjetnost, da bi bil nogometaš še vedno živ, tako rekoč nična. Upanje, da bo svojega lastnika še kdaj videla, ima tudi Nala. Psičko je nogometaš dobil, ko se je pred štirimi leti preselil v Nantes, kjer je živel sam.


Ob selitvi v Cardiff je nameraval Emiliano svojo zvesto prijateljico vzeti s seboj. Medtem ko je sestra urejala papirje za psičko, se je Emiliano usedel na letalo in poletel proti Walesu, da bi pozdravil svoje nove soigralce, a na cilj ni nikoli prispel. Nala pa še vedno čaka nanj ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije