V VRHUNSKI FORMI

Slovenski odbojkarici na mivki do srebra v Grčiji (FOTO)

Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik sta na turnirju svetovne serije »Beach Pro Tour« na grškem otoku Ios osvojili srebrno odličje. V velikem finalu sta morali naši dekleti priznati premoč le avstrijski navezi Klinger-Klinger.
Fotografija: Srebrni Lovšinova in Kotnikova v akciji. FOTO: OZS 
Odpri galerijo
Srebrni Lovšinova in Kotnikova v akciji. FOTO: OZS 

Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik sta v Grčijo odpotovali kot eni izmed nosilk turnirja in svojo vlogo upravičili že v skupinskem delu tekmovanja. Naši predstavnici sta namreč že na prvi tekmi prepričljivo, z 21:7 in 21:14 odpravili domačo dvojico Dimitra Karagkouni in Agriodimou, zatem pa sta se z 21:14 in 21:11 veselili še zmage nad Čehinjama Dunarovo in Resovo. S polnim izkupičkom sta Slovenki osvojili prvo mesto v skupini in se uvrstili neposredno v četrtfinale turnirja.

Lovšinova in Kotnikova sta tudi v izločilnih bojih nadaljevali dobre predstave.
Lovšinova in Kotnikova sta tudi v izločilnih bojih nadaljevali dobre predstave.

Lovšinova in Kotnikova sta tudi v izločilnih bojih nadaljevali dobre predstave. V četrtfinalu sta namreč z 21 : 14 in 21 : 16 odpravili švedski par Thurin-Thurin in se podali v boj za odličja. V polfinalu našima dekletoma po hudem boju nista bili kos Litovki Dumbauskaite-Grudzinskaite, ki sta klonili po treh nizih, s 16 : 21, 21 : 17 in 15 : 13. V velikem finalu sta se Slovenki pomerili z Avstrijkama Ronjo in Dorino Klinger in izgubili po treh nizih z 22 : 20, s 17 : 21 in z 11 : 15 ter si tako priigrali srebro. S tem sta le še potrdili dobro formo pred nadaljevanjem sezone.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije