TEKMA NBA

Slovenci množično v Miami, Dončića in Dragića čaka presenečenje

Uživala bosta v slovenski podpori.
Fotografija: Obeta se razburljiva tekma, kjer bo mrgolelo Slovencev. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Obeta se razburljiva tekma, kjer bo mrgolelo Slovencev. FOTO: Jože Suhadolnik

V moštvu Dallas Mavericks se lahko tudi Luki Dončiću zahvalijo, da v letošnji sezoni presegajo pričakovanja. Devetnajstletnemu Ljubljančanu se, če bo nadaljeval v podobnem slogu, obeta naziv najboljšega novinca leta. Za zdaj je postal novinec meseca, kar je velik uspeh. Ob njegovih igrah so v drugi plan zašle tudi ves čas dobre predstave Gorana Dragića, toda nekdanji kapetan slovenske reprezentance gotovo še ni rekel zadnje besede.

Dončić in Dragič se bosta v letošnji sezoni predvidoma dvakrat srečala na medsebojnem obračunu, enkrat v Dallasu, drugič v Miamiju. V Teksasu se bosta ekipi Mavericks in Heat pomerili 13. februarja po lokalnem času, na Floridi pa 28. marca po lokalnem času. Prav to srečanje je deležno največjega zanimanja slovenskih navijačev.

Facebook skupina šteje že več kot 800 članov in navijači so kupili kar skupinske vstopnice za ogled tekme. 350 je zagotovljenih, kar nekaj se jih je za nakup odločilo individualno. Kakšna bo končna številka, še ni znano, bo pa to prava poslastica za slovenske navijače, saj se bosta iz oči v oči pomerila slovenska zlata dečka.
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije