VIDA SE IGRA Z OGNJEM

VIDEO: Novi posnetki Vidovega spornega slavja, Hrvaško tarejo skrbi

»Ajde, kafana, plačam, ko pridem. Slava Ukrajini, Beograd gori, gremo,« se je repenčil s pivom v roki.
Fotografija: Domagoj Vida. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Domagoj Vida. FOTO: Twitter

SOČI – Na hrvaških portalih se je pojavil še en posnetek slavja Domagoja Vide po zmagi nad Rusijo v četrtfinalu svetovnega prvenstva v nogometu. »Ajde, kafana, plačam, ko pridem. Slava Ukrajini, Beograd gori, gremo,« poje, na pogled pijan, Vida s pivom v roki srbsko pesem Tome Zdravkovića in na koncu pozdravi še lastnika gostilne Beograd, ki se nahaja v Kijevu. Na posnetku je tudi nekdanji reprezentant reprezentanta Ivico Olića, ki na kratko dvigne pogled ter se veseli zraven.



Na prvem posnetku je sicer Vida kričal: »Slava Ukrajini!« Ob tem mu je pomagal še član strokovnega štaba Ognjen Vukojević. Fifa je Vukojeviću izrekla 15.000 švicarskih frankov kazni, pri tem pa upoštevala njegovo javno opravičilo ter ukrepe, ki jih je sprejela hrvaška nogometna zveza HNS, ki ga je takoj vrgla iz reprezentance. Pri Fifi so ob tem še zapisali, da bodo sankcije precej strožje, če se podoben incident še ponovi.

Izpustil trening 

Reprezentanco pa že tako tarejo skrbi, saj so Šime Vrsaljko, Danijel Subašić in Dejan Lovren izpustili trening dva dni pred polfinalom svetovnega prvenstva v Rusiji proti Angliji. Vrsaljko ima težave s kolenom, Subašić s stegensko mišico, Lovren pa je dobil prost dan iz preventivnih razlogov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije