PRIJATELJSKA TEKMA

Ronaldo besen po bolečem porazu: pojavili so se posnetki iz Stožic (VIDEO)

Najbolje plačani nogometaš je bil med tekmo večkrat jezen na sodnike. Vrhunec je sledil po tekmi. Slovenska ekipa je Ronalda spravila ob živce.
Fotografija: Ronaldo je jezen zapustil igrišče. FOTO: N. Gr.
Odpri galerijo
Ronaldo je jezen zapustil igrišče. FOTO: N. Gr.

Kot je znano, je eden najboljših nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo s svojo portugalsko reprezentanco doživel poraz proti Sloveniji. Slovensko moštvo je v Stožicah slavilo z 2:0, na družbenih omrežjih pa odmeva reakcija nogometnega zvezdnika po porazu

Ko je zapuščal igrišče, je jezno gestikuliral sodnikom in pokazal, da je oškodovan za dve enajstmetrovki. Za en zadetek je bil neposredno zaslužen, saj mu je žoga med driblingom ušla, kar so Slovenci izkoristili za odličen protinapad.

Tik pred drugim golom je zahteval enajstmetrovko in bentil nad bosanskim sodnikom Irfanom Peljtom.

Med tekmo je Ronaldo pogosto protestiral in se pritoževal nad sodniškimi odločitvami, vrhunec pa je sledil po tekmi. Po zadnjem sodnikovem žvižgu je planil z igrišča, nato pa grozil še četrtemu sodniku. Videti je bilo, da je jezen, na poti v slačilnico pa je svojo jezo stresel na slovenskega sodnika Dejana Balažića.

Že v prvem polčasu je bil Ronaldo deležen žvižgov več kot 16.000-glave množice. Sodnik Irfan Peljto je dopustil nekoliko bolj grobo igro, kar portugalskemu zvezdniku ni bilo všeč.

Na začetku je bil Ronaldo deležen stoječih ovacij, na koncu pa žvižgov. Najbolje plačani športnik na svetu je prvi zapustil zelenico, Slovenci pa so slavili svojo največjo zmago v prijateljski tekmi doslej.

Za Portugalsko je to prvi poraz po svetovnem prvenstvu in dvoboju z Marokom v četrtfinalu. Nanizali so enajst zmag, a sinoči v Stožicah doživeli povsem nepričakovan neuspeh.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije