DENAR

Oblakov najem jahte 25.600 evrov

Denar je razvajenim nogometašem zmešal glave. Ronaldo na dopustu pustil 20.000 evrov napitnine.
Fotografija: Jan Oblak je na dopustu užival v čarih Italijanke Alessie Tedeschi. FOTO: Splash News
Odpri galerijo
Jan Oblak je na dopustu užival v čarih Italijanke Alessie Tedeschi. FOTO: Splash News

LJUBLJANA – Žogobrcarski bogatuni si preveč dovolijo. Paul Pogba (Manchester United), Antoine Griezmann (Atletico) in Neymar (Paris Saint-Germain) želijo z vsemi silami zamenjati klub, slednja dva pa se, kljub temu da imata še vedno pogodbo, sploh nista pojavila na začetku priprav svojih klubov.

»Griezmann je izjemen igralec, a tudi težak po naravi. Je človek s težavami. Iz kluba je strahopetno odšel skozi zadnja vrata, zaprl jih je z zadnjico, nikomur ni želel pogledati v oči. Nihče mu ne bi zameril, če bi bil z nami iskren in nam dejal, da želi oditi,« je besen Atleticov predsednik Enrique Cerezo. Neymar ne izbira sredstev in besed, da pobegne tudi iz Pariza, potem ko je že pred dvema letoma na silo zapustil Barcelono. Zdaj se v Katalonijo želi vrniti, tja hoče tudi Griezmann.

»Raje bom končal kariero, kot da bi se vrnil v Pariz,« je navrgel Brazilec. »Neymar za primerno odškodnino lahko zapusti PSG. A to se ne bo zgodilo v enem dnevu, to je gotovo. Na koncu koncev je klub pomembnejši kot denimo en igralec,« potrjuje Leonardo, športni direktor kluba iz francoske prestolnice.
 

Italijanski čari


No, veliki nogometni zaslužkarji pa zdaj, ko so bili na počitnicah, niso skoparili s plačilom za najemnine luksuznih jaht. Cristiano Ronaldo je z družino in prijatelji dopust preživel v Grčiji v Costi Navarinu, kot zahvalo za ugoden oddih in mir pred nadležnimi paparaci pa je hotelu Royal Villa Methoni pustil 20.000 evrov napitnine. Luksuzna hotelska nastanitev pa je denimo stala 8000 evrov na dan. Za najem luksuzne jahte Benetti Africa, seveda je bila njegova od vseh nogometašev razumljivo najdražja in tudi vrhunsko opremljena, pa je plačal 200.000 evrov na teden.

Z njo je prekrižaril grške otoke, nato pa zavil na francosko riviero. Atleticov vratar Jan Oblak je dopust preživel na Ibizi z boljšo polovico, šalo na stran, najboljši vratar španske lige seveda ni slab. Boljša polovica pa je nekdanja od CR7, Italijanka Alessia Tedeschi. Za jahto Angeli in demoni pa je Oblak odštel 25.600 evrov na teden. Angleška nogometna reprezentanta Dele Alli in Raheem Sterling sta dopustovala v Saint-Tropezu oziroma na Floridi.

Prvi je v družbi Ruby Mae, s katero obnavljata skupno zvezo, za jahto Delhia plačal tedensko ceno 44. 500 evrov. Alli sicer kot nogometaš Tottenhama zasluži 111.500 evrov na teden. Član Manchester Cityja Sterling pa je za plovilo Zlati dotik odštel na teden 26.700 evrov. Jan Oblak bo s podaljšano pogodbo pri žimničarjih na sezono denimo prejel 10 milijonov evrov neto plače. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije