ODPRTA KUHINJA
Pečena pesa s feto
V hladnih dneh se bodo prilegle vroče krepke juhe iz gomoljnic in korenovk, te lahko pripravimo tudi kot solato ali prilogo.
Odpri galerijo
Počasi prehajamo na jesenske jedilnike, katerih odlična osnova so gomoljnice in korenovke. V hladnih dneh se najbolj priležejo v juhah in enolončnicah, lahko jih tudi pečemo ali dušimo. Rdečo peso običajno uživamo kuhano, navadno kot solato. Za spremembo jo specimo v pečici, okusna in najbolj zdrava je presna.
Recept preberite na Odprti kuhinji.
Recept preberite na Odprti kuhinji.
Predstavitvene informacije
Komentarji:
13:20
Slovenski državljani so se ponoči tepli v Sežani, eden nad 41-letnega Pivčana s kijem za baseball
12:56
Tri nočitve za 100 evrov, za novo leto vsi nori na to destinacijo. Objavljamo cene hrane in pijače
12:21
Astrologinja Lenka: Daje človeku vero, da je na pravi poti in lahko v vsem uresniči svojo idejo