GROZLJIVO

Najstnik posilil dečka, ker je slabo vrgel žogo?

Sosede so ju zalotile v grmovju.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images

BEOGRAD – Srbsko javnost razburja incident, ki se je zgodil prejšnji teden. Z. G. je streljal na starše najstnika, ki naj bi posilil njegovega otroka. Po aretaciji je policistom dejal, da je to storil zaradi njune ignorance do posilstva njegovega dečka.

Kaj se je zgodilo? Najstnik in deček naj bi se igrala z žogo. Z. G. naj bi samo za 20 minut odšel v hišo in ju pustil sama. »Nato pa me je žena poklicala, da rabi pomoč, saj je bil sin ranjen.« Sina so v hišo prinesle sosede. Po besedah očeta je deček strašno jokal, njegove spodnje hlače pa so bile krvave. Sosede so Z. G. nato povedale, da so najstnika zalotile, ko se je v grmovju spolno izživljal nad dečkom. »Slabo si mi podal žogo, zato boš kaznovan,« naj bi mu dejal pred grozovitim dejanjem. »Sin mi je to zgodbo potrdil,« je ob zaslišanju dejal Z. G. 

Pograbil pištolo in ga ustrelil

Šokiran zaradi zgodbe, ki jo je slišal, naj bi nato odštel do najstnikovih staršev, da bi se z njimi pogovoril o tem, kar se je zgodilo. Oče je poklical najstnika, nato pa naj bi nanj začel vpiti: »Kaj si storil? Kje si že to videl? Veš, da je on deček?« To naj bi Z. G. izredno razjezilo, saj je bilo slišati, da bi bilo po njegovem mnenju tako početje normalno, če bi bila v igri deklica, zato naj bi pograbil pištolo, ki je bila na mizi, in moškega ustrelil v nogo. 

Po obračunu naj bi odšel iz zgradbe, odvrgel pištolo v smetnjak, nato pa šel domov k ženi in ji povedal, kaj je storil. Potem ko se je poslovil od žene in sina, je odšel do prijatelja, od koder je poklical odvetnika in se z njim posvetoval. Naslednji dan se je predal policiji, poroča srbski Blic.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije