Vstopnice za koncert Bocellija prodajajo tudi za pol cene

V spletni prodajalni prodajajo prek 50 vstopnic za koncert priljubljenega tenorista. Popust ob nakupu tudi do 50-odstotni.
Fotografija: Tenorist Andrea Bocelli. FOTO: Tomi Lombar, Delo
Odpri galerijo
Tenorist Andrea Bocelli. FOTO: Tomi Lombar, Delo

V soboto bo v stožiški areni koncert slavnega italijanskega tenorista Andree Bocellija. Kot smo poročali, koncert kljub razširjanju novega koronavirusa bo (kakšne ukrepe bodo izvedli, da bodo poslušalci varni, preberite v članku V Stožicah slavni italijanski tenorist, kaj pa koronavirus? »Zračimo prostore, razkužila bodo«), in je skoraj razprodan, kaže vpogled v uradne prodajalne vstopnic.

A nekateri ljubitelji tovrstne glasbe, tako se zdi, si želijo tokratni dogodek preskočiti. Ali je razlog strah pred koronavirusom ali kaj drugega, ni znano, ste pa nas bralci opozorili, da je precej vstopnic, od najbolj premium do tistih cenejših in s konkretnim popustom, na voljo prek spletne prodajalne Bolha. Tako je mogoče kupiti vstopnico v prvi vrsti, ki je stala 250 evrov za 190 (24-odstotni popust), štiri vstopnice, ki bi sicer stale vsaka po 65 evrov (260 evrov), za 150 (42-odstotni popust), nekdo pa zaradi bolezni ponuja dve vstopnici za ceno ene – 65 evrov, kar predstavlja 50-odstotni popust. Cene (in popusti) so odvisne od lokacije sedeža, po našem hitrem štetju pa se prodajalci poskušajo znebiti krepko prek 50 vstopnic.

Dobra priložnost, da v zadnjem trenutku razveselite svojo partnerico ali ženo?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije