ODPRTJE PRIMARKA

FOTO in VIDEO: Norišnica v Cityparku, odprtje pričakala ogromna množica kupcev

Objavljeno 13. junij 2019 10.30 | Posodobljeno 13. junij 2019 13.51 | Piše: T. K., N. K.

V ljubljanskem Cityparku vlada nakupovalna mrzlica.

Neučakani kupci. FOTO: T. K.
LJUBLJANA – Slovenski kupci so končno dočakali odprtje prve trgovine Primark v Sloveniji. Župan MOL Zoran Janković je prerezal slavnostni trak. Poleg župana sta zbrane nagovorila Bogdan Mulec, vodja trgovine Primark, in Toni Pugelj, direktor SES Slovenija.

Veliko Slovencev že pozna njihova oblačila, saj je bila na marsikaterem nakupovalnem seznamu trgovina v nam bližnjem avstrijskem Gradcu. Obljubljajo neverjetno modo po neverjetnih cenah, trgovina pa se razprostira kar na 4250 kvadratnih metrih in ima 44 blagajn.​V Gradcu pa Slovenci nismo bili edini nakupovalci iz bližnjih držav. Tam se je dalo srečati tudi veliko hrvaških modnih navdušencev. Kako priljubljena je trgovska veriga pri naših južnih sosedih kaže tudi to, da je eden izmed hrvaških avtobusnih prevoznikov že objavil novo linijo iz Dolgega Sela in Zagreba v Ljubljano, s katero bodo pričeli 22. junija.
Prvi stranki v vrsti pred vhodom sta bila študenta iz Španije, ki bi si rada kupila ugodna oblačila. Eva in Adrijana pa sta prvi Slovenki, ki sta vstopili v Primark. Pred vhodom sta čakali uro in pol. Trgovino poznata iz Gradca in zaradi kakovosti oblačil se jima zdi vredno tako dolgo čakati.

image
Množica ljudi se je razkropila v lov za želenimi kosi. FOTO: T. K.


»Slovenija je 12. država, v kateri je Primark, mednarodni trgovec, ki ponuja kakovostno modo po dostopnih cenah, odprl trgovino in tako ustvaril več kot 200 novih rednih in honorarnih delovnih mest na različnih področjih,« so zapisali v sporočilu za javnost. Trgovina v ljubljanskem Cityparku se razprostira na dveh nadstropjih.

Povezane vsebine
Deli s prijatelji