AKCIJA ZPS

Razmišljate o nakupu klime? Tako jo lahko kupite ceneje

Nakup v zimskem času je lahko ugodnejši, montaža pa hitrejša.
Fotografija: S klimatsko napravo lahko pozimi dogrevate, poleti pa hladite prostore. FOTO: Wtf
Odpri galerijo
S klimatsko napravo lahko pozimi dogrevate, poleti pa hladite prostore. FOTO: Wtf

LJUBLJANA – Pri Zvezi potrošnikov Slovenije (ZPS) začenjajo skupinski nakup klimatskih naprav, s katerim želijo potrošnikom ponuditi možnost nakupa na neodvisnem mednarodnem primerjalnem testu potrošniških organizacij testiranih klimatskih naprav po čim bolj ugodnih pogojih. V prvi fazi zbirajo prijave zainteresiranih potrošnikov, v drugi polovici februarja pa bodo predstavili izbranega ponudnika in modele, ki bodo na voljo v skupinskem nakupu.

V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste klimatske naprave, ki so dosegle dovolj visoko oceno na testu potrošniških organizacij. Kot poudarjajo pri ZPS, ponudba zato ne bo vključevala cenenih modelov. Zainteresiranim potrošnikom bodo v skupinskem nakupu po ugodni ceni na voljo visoko učinkovite in kakovostne klimatske naprave, s katerimi bodo stanovanje brez pretiranih stroškov poleti hladili, v prehodnih obdobjih, predvsem jeseni, pa greli.

Pri ZPS bodo med ponudniki klimatskih naprav izbrali tistega, ki bo glede na merila ponudil največ za potrošnika, predvsem pa čim bolj ugodno ceno, ki vključuje strokovno izvedeno osnovno montažo kjer koli v Sloveniji. »Uspeh naše kampanje je odvisen od interesa potrošnikov in ustreznega odziva ponudnikov. Mi, pri ZPS, pa se bomo potrudili, da bomo za potrošnike dosegli kar najboljše pogoje. Verjamemo, da bomo tudi tokrat uspešni,« je ob začetku zbiranja nezavezujočih prijav poudarila Breda Kutin, predsednica ZPS.
 
Nezavezujoče prijave zainteresiranih potrošnikov zbirajo na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si. Možnost nakupa in prve montaže načrtujejo že konec februarja 2019.

Kdo lahko sodeluje?

V kampanji skupinskega nakupa klimatskih naprav lahko sodelujejo vsi potrošniki, ki želijo na območju Republike Slovenije namestiti klimatsko napravo. Prijavijo se lahko vsi, tudi tisti, ki niso člani ZPS, le prijavo morajo oddati na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si. Prijava na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si potrošnike ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa klimatske naprave po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa.

Zakaj kupiti zdaj, ko zunaj pritiska mraz?

Zato, ker so cene zdaj ugodnejše, poleg tega lahko odločitev za nakup zunaj sezone občutno skrajša čas dobave in montaže. Drugič pa zato, ker v marsikaterem gospodinjstvu klimatsko napravo uporabljajo tudi za (d)ogrevanje prostorov, predvsem v prehodnih obdobjih.

Več informacij, vključno z odgovori na pogosta vprašanja, najdete na www.SKUPINSKInakupZPS.si.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije