ORGANICER

Novi slovenski uspeh na Kickstarterju

Želeni znesek so krepko presegli. Dodatna sredstva zdaj zbirajo še prek platforme Indiegogo​.
Fotografija: Organicer. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Organicer. FOTO: Youtube

GORNJA RADGONA – Ines Mulec, Saša Šegula, David Sovec in Nika Starovasnik so poskrbeli za nov slovenski uspeh na platformi za množično financiranje Kickstarter. V 35 dneh so zbrali dvakrat toliko, kot so si zadali, to je 29 tisoč dolarjev. Dodatna sredstva bodo poskušali pridobiti prek platformi Indiegogo: »Tudi zdaj, na Indiegogo, si želimo in upamo na to, da bo kampanja ob koncu zbrala sredstva v čim večji meri, vendar pa je to, ali nam bo uspelo in v kolikšni meri, težko napovedati, saj je odziv na Indiegogo zelo fluiden in odvisen od mnogo dejavnikov.« 

Zgodba o Organicerju se je porodila po tem, ko Ines zase ni našla ustreznega rokovnika. Pa je naredila svojega in nastal je Organicer – digitalno-analogni planer, ki povezuje fizični in digitalni svet. 

»Bistvena razlika našega planerja od drugih je v QR-kodah – ko ustvariš zapisek v rokovniku, pod njim poslikaš kodo QR ter prek aplikacije zapisano preneseš v telefon. Če je to opomnik za sestanek, lahko v aplikaciji nastaviš alarm, ki te nanj opomni ob želenem času. Če si v rokovniku zapišeš seznam za trgovino, ga lahko deliš s partnerjem, nove izdelke ali opravila dodajaš, brišeš ali označiš kot opravljene. Skratka, Organicer aplikacija omogoča veliko različnih funkcij, ki olajšajo organiziranje vsakodnevnih opravil,« pravijo snovalci.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije