OTROCI IN MATERE

FOTO: Znane Slovenke, ki so materinstvo dobro unovčile

Nekatere znane Slovenke so s svojo novo vlogo dobile tudi poslovne priložnosti.
Fotografija: Iris Mulej je začela pisati blog. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Iris Mulej je začela pisati blog. FOTO: Instagram

Nosečnost in materinstvo sta se prejšnja stoletja zdela samoumevna in ti dve temi nista bili predmet pogovora in javnih diskusij. Z novim tisočletjem in novimi tehnologijami pa je prišlo do razvoja čisto posebne tržne niše – blogerstva mater. Kar nekaj znanih Slovenk je vsakodnevno aktivnih na spletnih omrežjih, kjer delijo materinske nasvete in svetujejo, kateri izdelki so najboljši 'za mamice in njihove sončke'. Mi smo zbrali nekaj najbolj znanih.

1. Cool mamacita (Teja Perjet)
Je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih vplivnic. S partnerjem Janijem Jugovicem dnevno kažeta svoje zasebno življenje, svoje družine ne skrivata in podirata tabuje. 


2. Romeo_julija_co (Lara Koren Nastran)
Nekdanja misica in manekenka je s svojim partnerjem v dveh letih povila dva dojenčka in postala priljubljena med mladimi mamicami, ki se ubadajo z zagatami materinstva. Brez dlake na jeziku predstavi svoje mnenje.
 

3. Oopsiurska (Urška Pavčnik)
Je pionirka na slovenski blogerski sceni, kar zadeva objavljanje materinskih vsebin. Ima več kot 50.000 sledilcev na facebooku in skoraj 30.000 na instagramu. Oba z možem sta zaposlena z upravljanjem portala Oopsi. Dogodivščine njune družinice lahko spremljate iz dneva v dan, napisala sta celo knjigo. 


4. Free_spirit_mama (Iris Mulej)
Ko je zaplavala v materinske vode so se tudi njene spletne vsebine preusmerile na to temo. Iris je v pričakovanju drugega otroka in redno objavlja tudi nasvete za mlade mamice. Njena paradna disciplina so še vedno lepotni izdelki in oblačila. Mulejeva tudi v drugi nosečnosti  žari. Na instagramu njene dogodivščine med Slovenijo in črnogorsko Budvo spremlja več kot 50.000 sledilcev.


5. Sanja Grohar
Sanja je še ena v vrsti znanih Slovenk, ki je razpeta med Slovenijo in tujino. Svojo kariero je zgradila v Londonu in tam tudi živi s svojo mlado družino. Pred kratkim sta se z možem razveselila sinčka, ki ga pred ne skrivata pred kamerami. Sanja ima več kot 100.000 sledilcev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije