NOVA PUBLIKACIJA

Nov vir navdihov za kampiste, glamperje in avtodomarje

Publikacija na 80 straneh poleg 59 ponudnikov bivanja v stiku z naravo predstavlja tudi kategorizacijo kampov, posebnosti glampingov in postajališč za avtodome.
Fotografija: Novo za kampiste. FOTO: STO
Odpri galerijo
Novo za kampiste. FOTO: STO

Iskalci bivanja v naravi lahko Slovenijo, destinacije in lokacije kampov, glampingov in postajališč za avtodome odslej spoznavajo s pomočjo nove publikacije, ki je nastala v sodelovanju Slovenske turistične organizacije, Turistično gostinske zbornice Slovenije in Združenja kampov Slovenije.

image_alt
Največje zamrznjeno jezero v Evropi je čisto blizu nas

Publikacija na 80 straneh poleg 59 ponudnikov bivanja v stiku z naravo predstavlja tudi  kategorizacijo kampov, posebnosti glampingov in postajališč za avtodome.

Ponuja napotke za potovanje po Sloveniji in prepriča z odličnimi razlogi za obisk Slovenije in posameznih turističnih makrodestinacij.

Predstavlja tudi njihove značilne posebnosti in najboljša kulinarična in edinstvena doživetja. Publikacija je izšla v skupni nakladi 21 tisoč izvodov. Na portalu Slovenske turistične organizacije je v slovenskem jeziku in v šestih tujih jezikih dostopna tudi v elektronski obliki

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije