ASTROLOGIJA

Ta horoskopska znamenja se rada igrajo s čustvi drugih ljudi

Nekatera znamenja znajo zmešati okolico in nas izčrpavati. Burni občutki so značilnost osebnosti, ki imajo skrivnostno in intenzivno naravo.
Fotografija: Razumevanje teh astroloških lastnosti lahko zagotovi dragocen vpogled v vaše odnose. FOTO: Gpointstudio Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Razumevanje teh astroloških lastnosti lahko zagotovi dragocen vpogled v vaše odnose. FOTO: Gpointstudio Getty Images/istockphoto

Če ste se kdaj počutili, kot da se nekdo v vašem življenju igra z vašimi občutki, zaradi česar ste zmedeni in čustveno izčrpani, ima morda astrologija odgovor, da pojasni, kaj se dogaja. Tukaj so 4 horoskopska znamenja, ki so znana po igranju s čustvi ljudi, in razumevanje teh lastnosti bi lahko bilo ključ do učinkovitejšega vzdrževanja odnosov.

Škorpijon: skrivnostni manipulator

Skrivnostni manipulator FOTO: G-stockstudio Getty Images
Skrivnostni manipulator FOTO: G-stockstudio Getty Images

Škorpijoni, rojeni med 23. oktobrom in 21. novembrom, so znani po skrivnostni in intenzivni naravi. Čeprav so neverjetno zvesti, so lahko tudi skrivnostni in nagnjeni k manipulaciji. Če se znajdete ujeti v mrežo škorpijonov in njihovih skrivnostnih odnosov, je pomembno, da se pogovorite o vsem, da razrešite vse dvome in prebrodite krizo.

Dvojčka: prevarant z dvojno osebnostjo

Prevarant z dvojno osebnostjo FOTO: Peopleimages Getty Images
Prevarant z dvojno osebnostjo FOTO: Peopleimages Getty Images

Dvojček, rojen med 21. majem in 20. junijem, je znan po dvojni naravi. Njihov šarm je lahko očarljiv, a imajo tudi drugo plat – nagnjenost k igranju s čustvi. Če imate opravka s čustvenim kaosom dvojčkov, jih lahko razumete tako, da upoštevate vse njihove osebnostne odtenke.

Ribi: sanjski prevarant

Sanjski prevarant FOTO: Fizkes, Getty Images/istockphoto
Sanjski prevarant FOTO: Fizkes, Getty Images/istockphoto

Ribe, rojene med 19. februarjem in 20. marcem, so znane po zasanjani in domiselni naravi. Čeprav so sočutne, so lahko tudi nagnjene k begu in prevaram. Če čutite, da vas ribe čustveno manipulirajo, poskusite skupaj doseči rezultat in znova vzpostaviti ravnovesje v odnosu.

Tehtnica: očarljivi šarlatan

Očarljivi šarlatan FOTO: Shutterstock 
Očarljivi šarlatan FOTO: Shutterstock 

Tehtnice, rojene med 23. septembrom in 22. oktobrom, so šarmantne in diplomatske, lahko pa tudi neodločne in površne. Njihova želja po harmoniji jih lahko vodi do tega, da se igrajo s svojimi čustvi, da bi ohranili ravnovesje. Če ste ujeti v čar tehtnice, v iskrenem pogovoru preverite, v čem je pravzaprav težava in kako jo uravnovesiti.

Razumevanje teh astroloških lastnosti lahko zagotovi dragocen vpogled v vaše odnose, poroča 24sata.hr.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije