ODPRTA KUHINJA
Vse, kar morate vedeti o pripravi snežnih kep z vaniljevo omako
Rahle in nežne kakor peresce, občutljive in minljive kakor oblak. To so snežne kepe.
Odpri galerijo
Nekateri jih obožujejo, drugi zavračajo. Eni se nanje spomnijo z nasmehom na ustnicah, drugi zanje še slišali niso. Nostalgična sladica, ki vrača spomine v čas, ko so še zajemali iz skupne sklede.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Predstavitvene informacije
Komentarji:
13:20
Slovenski državljani so se ponoči tepli v Sežani, eden nad 41-letnega Pivčana s kijem za baseball
12:56
Tri nočitve za 100 evrov, za novo leto vsi nori na to destinacijo. Objavljamo cene hrane in pijače
12:21
Astrologinja Lenka: Daje človeku vero, da je na pravi poti in lahko v vsem uresniči svojo idejo