SO GA NAŠLI?

To je majica, ki so jo našli na truplu ob Donavi: enaka, kot jo je nosil Periš (VIDEO)

Mornarji so našli truplo, ki je lebdelo v vodi.
Fotografija: Matej Periš. FOTO: MUP
Odpri galerijo
Matej Periš. FOTO: MUP

V Donavi v bližini Beograda so davi našli truplo moškega, ki po opisu ustreza pogrešanemu Splitčanu Mateju Perišu, poročajo srbski mediji. Nenad Periš, oče 27-letnika, ki je izginil v Beogradu v noči s 30. na 31. december 2021, je za srbski spletni portal Telegraf.rs potrdil, da ga je že obvestila srbska policija.

Srbska policija je o tem, da so v Donavi našli truplo, ki po opisu in garderobi ustreza Perišu, obvestila tudi njegovega očeta Nenada Periša.

»Morajo še primerjati DNK, ampak po oblačilih najdeni mladenič ustreza Mateju. To je vse, kar vam lahko rečem, za zdaj nimam nič drugega. Zelo mi je težko, pričakovali smo bolj veselo informacijo, ampak vsaka resnica je resnica in z njo se moramo soočiti. Zelo mi je težko, odšel bom v Beograd,« je dejal za Telegraf.rs.

V srbskem mediju so medtem objavili fotografijo majice, ki je temne barve in ima natisnjenega jaguarja ter napis v rumenih barvah. Gre za identično majico, kot jo je na dan izginotja nosil Periš. Na roki so našli uro, v žepu pa telefon. 

Kapitan čolna, ki je truplo našel, trdi, da je bil na njem še bel športni copat z znakom V, s čimer naj bi še dodatno potrdili, da gre za Mateja. Ugotovitve obdukcije in DNK bodo znani predvidoma že jutri.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije