ŠKANDAL

Srbom se smeji ves svet: striptizeta jih je stala službo, zakon ... (VIDEO)

»Tragičen konec neke neverjetne neumnosti,« je zapisal nekdo.
Fotografija: Po spletu je zakrožil škandalozen posnetek. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Po spletu je zakrožil škandalozen posnetek. FOTO: Youtube

Kanada je na nogah. Vsi govorijo samo o posnetku, ki je pred dnevi začel krožiti na spletu, na njem pa se skupina moških  srbskega porekla zabava s striptizeto. Ob tem bi sicer v zrak lahko skočile le njihove žene in dekleta, a ker so si zabavo s pomanjkljivo oblečeno žensko privoščili na delovnem mestu, so ostali brez dela.

Najprej so v javnost prišle fotografije, nato pa še posnetki, kako v neki hiši v Torontu, ki so jo prenavljali, objemajo in poljubljajo plavolasko, po njej zlivajo vodko, eden pa se je pobližje spoznaval z njenim mednožjem. Moški na tej zabavi 9. aprila niso upoštevali niti epidemioloških ukrepov.

Eden izmed komentatorjev na redditu je zapisal, da srbska skupnost v Kanadi govori samo o 15-minutnem posnetku, na katerem so večinoma starejši moški, ki so si zabavo privoščili ob odhodu enega izmed njih v pokoj. Slavili so ob srbskih narodnjakih, žganju in striptizeti. Posledice so uničujoče; sedem ali osem srbskih družin je na robu razpada, saj so bile podane zahteve za ločitev. Edini, ki je bil mlajši od 50 let, je vse skupaj snemal in posnetek nekje objavil, je zdaj v komi, saj je bil surovo pretepen. Zasebno podjetje je izgubilo milijonske posle, vsi udeleženci pa so bili odpuščeni. »Tragičen konec neke neverjetne neumnosti,« je zapisal nekdo.

Moški so bili zaposleni v podjetju Nelmar Drywall, delali pa so v hiši na mestnem zemljišču. Iz podjetja so sporočili, da so povečali nadzor nad svojimi zaposlenimi in obljubili, da se kaj takega ne bo ponovilo.





Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije