ZALJUBLJENCA

Po osmih letih le našla srečni parček

Američanka fotografirala zaljubljenca v trenutku, ko je izvoljenko prosil za roko. Hotela jima je izročiti posnetke, a ju je našla šele letos prek facebooka.
Fotografija: Trenutek zaroke je ujela po naključju. FOTO: Fb
Odpri galerijo
Trenutek zaroke je ujela po naključju. FOTO: Fb

Fotografinja s Floride je pred osmimi leti po naključju ujela trenutek, ko je neznani moški svoje dekle zaprosil za roko. To se je zgodilo pred cerkvijo Bethesda by the Sea v Palm Beachu, od takrat je Joy Groover vsako leto objavila fotografijo na spletu, da bi odkrila mladi parček.

Zakonca živita v Teksasu. FOTO: Fb
Zakonca živita v Teksasu. FOTO: Fb
Leta 2010 je z družino delala božične fotografije na vrtu cerkve. Člani njene družine so skočili na stranišče, ko je opazila prikupen parček le nekaj metrov stran. »Pogledala sem in tam je bil moški na enem kolenu. Obrnila sem se in naredila nekaj posnetkov,« se spominja Joy. »Ona je jokala, objemala sta se, bilo je resnično sladko.« Vmes se je njena družina vrnila in je nadaljevala fotografiranje, parček pa je odšel. »Vse, kar si želim, je, da bi jima lahko dala te fotografije. Ne nazadnje je bil za njiju to zelo pomemben dan, a ne vem, kdo in kje sta. Ali sta poročena, ali imata otroke.«
Vsako leto je bila Joy prepričana, da se bosta oglasila, a se to ni zgodilo. Kljub temu je vztrajala, prepričana je bila, da je le vprašanje časa, ko se bosta oglasila. »Čas se za nikogar ne ustavi, preden se zavemo, so vsi trenutki minili, zato postanejo fotografije neprecenljive.«

Zakonca živita v Teksasu. FOTO: Fb
Zakonca živita v Teksasu. FOTO: Fb
Vse je kazalo, da bo tudi letos, po več kot osmih letih, njena želja ostala neuslišana, ko se je končno zgodilo. Z njo je prek facebooka navezal stik par iz Teksasa. David in Ashley Baronsky sta od prijatelja izvedela, da ju išče. »Neskončno sem hvaležna za fotografije. Ujela je trenutek, ki ga nikoli nisva videla,« je povedala Ashley, ki ima občutek, da se je zgodil božični čudež. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije