VELIK ZASLUŽEK

Osemletnik zaslužil 24 milijonov

Že drugič je najambicioznejši na youtubu preizkuševalec igrač Ryan. Na tretjem mestu med največjimi zaslužkarji je petletnica.
Fotografija: Ryan je vsako leto bogatejši. VIR: youtube
Odpri galerijo
Ryan je vsako leto bogatejši. VIR: youtube

Youtube je očitno delovno mesto, kjer je mogoče zaslužiti milijone. Tako gre vsaj sklepati po dobičku, ki ga kuje Ryan Kaji, sloviti preizkuševalec igrač, ki svoje dogodivščine dokumentira na znameniti videoplatformi. Svoj imperij je še povečal, saj je zaslužil še štiri milijone več kot lani, poroča Forbes.

Youtube se mu nedvomno splača. VIR: youtube
Youtube se mu nedvomno splača. VIR: youtube
Letos je torej bogatejši za 24 milijonov evrov, skupno pa je deseterica najuspešnejših ustvarjalcev vsebin na youtubu v letošnjem letu pobasala kar 145 milijonov evrov. Toda Ryan, ki je zaslovel s kanalom Ryan Toys Review, zdaj pa se ta imenuje Ryan's World, je že drugo leto zapovrstjo potrdil, da je preprosto nepremagljiv in daleč najbolj priljubljen med ljubitelji tovrstnih vsebin na youtubu. Kot pravijo oboževalci, zdaj jih je že skoraj 23 milijonov, je osemletnik duhovit, simpatičen in preprost. Gledljiv je in všečen, njegove ocene pa so izjemno zanesljive in realne, pravijo oboževalci, mnogi pa ga spremljajo že od dečkovih začetkov leta 2015.


Ryan pa še zdaleč ni odvisen samo od prihodkov od ogledov na videoplatformi, prepoznavnost mu je namreč prinesla številne sponzorske pogodbe in lastno linijo igrač ter pripomočkov, kot so krtačke za zobe. Pravi poslovni imperij si je že ustvaril deček iz Teksasa, z igračami pa znajo služiti tudi odrasli, dokazujejo na kanalu Dude Perfect, kjer peterica tridesetletnikov preizkuša različne zabavne izdelke.

V letošnjem letu so zaslužili 18 milijonov, na tretjem mestu pa je komaj petletna Anastazija Radzinska, ki sedi na šestnajstih milijonih, a je dobiček nabrala s šestimi kanali na youtubu: najbolj priljubljen, na katerem se deklica z očetom igra družabne igre, pogovarja, poje in usvaja bonton, šteje že 42 milijonov naročnikov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije