SAJ NI RES, PA JE

Madžar razjezil Hrvate, na Viru je z avtom zapeljal v morje (VIDEO)

Z zadnjimi gumami je sredi plaže vrtel v prazno.
Fotografija: Tako je zapeljal v morje. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Tako je zapeljal v morje. FOTO: Zaslonski posnetek

Na Jadranu se ljudje vsak dan srečujejo z najrazličnejšimi nesrečami, zdaj pa se je pojavil še nenavaden posnetek z otoka Vir. Video prikazuje avto z zadnjimi pnevmatikami v morju, nanj pa je pritrjen vodni skuter.

Na Facebook strani Prometne zgode i nezgode so objavili posnetek, na katerem, kot trdijo, Madžar poskuša umakniti avto s plaže, poroča 24sata.hr. 

Avto, na katerega je pritrjen vodni skuter, želijo izvleči iz vode. »Madžari so se vkopali na plaži z avtomobilskimi pnevmatikami, ki se vrtijo v prazno,« piše v opisu videa, komentarjev pa je bilo veliko.

»Balaton imajo, zakaj ne počne tega tam?«, »Moral bi se zapeljati še malo bolj vzvratno, bi imel boljši zalet.«, »To se lahko zgodi samo pri nas.«, »Motijo ga najbrž nogavice v sandalih,« so zapisali sledilci na profilu. Medtem ko so se nekateri dobro pošalili na račun Madžarov, so drugi besneli.

»Ma*** komurkoli, predvsem pa Orbanovcem, ma*** policiji, komunalam in vsem, ki dopuščajo te bedarije. Naredite to v normalni državi!«, »Ve se, kako in kje se spuščajo barke v morje! To je divjaštvo. In tip, ki je snemal, bi moral poklicati policijo,« so se usuli tudi negativni komentarji na družbenem omrežju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije