LJUBEZEN

Ganljiva objava Trumpa soprogi Melanii: »Nisi me zapustila niti ...«

Melania Trump naj bi v volilni kampanji za ameriške volitve v naslednjem obdobju močno stala ob strani svojemu soprogu Donalu.
Fotografija: Melania Trump. FOTO: Joshua Roberts, Reuters
Odpri galerijo
Melania Trump. FOTO: Joshua Roberts, Reuters

Donald Trump je na praznik zaljubljencev objavil sporočilo, da je začel zbirati sredstva za svojo politično kampanjo. Ob tem je izkoristil priložnost valentinovega in svoji tretji soprogi Melanii posvetil ljubezenski zapis, piše Guardian.

V sporočilu je zapisal: »To je valentinovo pismo Donalda J. Trumpa. Draga Melania, ljubim te! Tudi po vseh obtožnicah, aretacijah in lovu na čarovnice me nikoli nisi zapustila. Vedno si me podpirala pri vsem. Brez tvojega vodenja, prijaznosti in topline ne bi bil človek, kot sem danes. Vedno boš moj svet, Melania! Od tvojega ljubečega moža, Donalda J. Trumpa.«

Pod sporočilom so bili trije veliki rdeči gumbi z napisom »pošlji svojo ljubezen«. Če bi uporabnik kliknil na enega od njih, bi bil preusmerjen na stran, kjer bi lahko Melanii poslal »prilagojeno sporočilo« in bi prispeval med 2.024 in 3.300 ameriških dolarjev. Uporabniki bi lahko vnesli tudi vsoto po lastni izbiri.

Nekdanji ameriški predsednik Trump je obtožen štirih kaznivih dejanj: vmešavanja v volitve, zamolčanja zaupnih podatkov, plačevanje temnopoltim porno igralkam in obrekovanje, piše Guardian.

Melania je bila daljše obdobje skrita od oči javnosti, a se je nedavno spet pojavila skupaj z možem. Trump je nedavno za Fox News povedal, da želi tudi njegova žena »narediti Ameriko znova veliko« in bo »igrala pomembno vlogo« v njegovi predsedniški kampanji. »Mislim, da bo zelo aktivna,« je dejal.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije