ŠKANDALOZNO

FOTO (za 18+): V javnosti šokantne fotografije političarke

Objavljeno 26. oktober 2019 20.39 | Posodobljeno 09. junij 2020 13.07 | Piše: T. V.

Ljubezenski trikotnik z možem in ljubico je poleti končala kongresnica.

Katie Hill je sporočila, da ni privolila v objavo fotografij na spletu, in je svoje politične nasprotnike obtožila umazane kampanje (simbolična fotografija). FOTO: Getty Images
WASHINGTON – Ameriška demokratska kongresnica Katie Hill (32), glavna akterka spolnega škandala, ki pretresa ZDA, je napovedala tožbo proti The Daily Mailu zaradi objave fotografij, na katerih je gola, in trditev, da ima na svojem telesu nacistično tetovažo.
 
Etični odbor kongresa je ta teden sprožil preiskavo, ali je imela Hillova v nasprotju s pravili kongresa intimno razmerje s članico svojega osebja Morgan Desjardins (24), ki jo na fotografijah gola objema in poljublja. Hillova spolno razmerje zanika, priznala pa je, da je bilo njeno ravnanje neprimerno. »Zavedam se, da tudi razmerje, čeprav nanj pristaneta obe strani, s podrejenim ni primerno, a sem dovolila, da se je kljub temu zgodilo. Za to se opravičujem,« je sporočila Hillova, ki se ločuje od moža Kennyja Heslepa, za katerega trdi, da jo je zlorabljal in da ji očitno želi škoditi.

Žgečkljive fotografije, na katerih se Katie poljublja z Morgan in ji gola češe lase, naj bi se najprej pojavile leta 2016 na spletu pod ključnikoma #BiF**liMojoŽeno in #delitevžena, čeprav sta menda začeli ljubimkati šele leta 2017. Je pa bila Morgan baje tudi Kennyjeva ljubica. Ljubezenski trikotnik je letos poleti končala Hillova, češ da se želi posvetiti svojemu delu.

Na eni izmed fotografij gola kongresnica kadi marihuano. Fotografija je domnevno iz septembra 2017, ko to v Kaliforniji še ni bilo legalizirano. Ali je imela Hillova tedaj dovoljenje za kajenje iz zdravniških razlogov, ni znano ...

Deli s prijatelji