PRVA DAMA ZDA

Michelle Obama Slovenki ponudila pomoč, a jo je zavrnila

Melania ne potrebuje njenih nasvetov.
Fotografija: Melania Trump. FOTO: AP
Odpri galerijo
Melania Trump. FOTO: AP

WASHINGTON – Prva dama ZDA Melania Trump ne potrebuje nasvetov svoje predhodnice Michelle Obama, je v ponedeljek sporočila Melanijina tiskovna predstavnica Stephanie Grisham. To je izjavila potem, ko je Obamova razkrila, da je nasvete, kako ravnati na položaju prve dame, ponudila ob lanski inavguraciji predsednika Donalda Trumpa.

Michelle Obama je pred kratkim izdala knjigo, v kateri je med drugim napisala, da Trumpu ne bo nikoli oprostila, da je širil rasistične teorije zarote o rojstnem kraju njenega moža predsednika Baracka Obame in druge laži, s katerimi je spravil v nevarnost pred morebitnim napadom prenapetih skrajnežev celo njuni hčeri.

Trumpova ji ni postavila nobenih vprašanj

Med promocijo knjige je Obamova na televiziji ABC povedala, da je bila Melanii pripravljena svetovati glede položaja prve dame ZDA, vendar ni dobila nobenih vprašanj.

Stephanie Grisham je sporočila, da je Melania Trump trdna in neodvisna ženska, ki vlogo prve dame igra na svoj način. »Ko potrebuje nasvet, ga poišče znotraj profesionalne ekipe Bele hiše,« je sporočila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije