STRAŠNA POMOTA

Blizu nas: iz vrtca odpeljala napačnega otroka

Ni ugotovila, da domov ni odpeljala vnuka.
Fotografija: Ni opazila, da domov ni odpeljala vnuka. FOTO: Picasa
Odpri galerijo
Ni opazila, da domov ni odpeljala vnuka. FOTO: Picasa

KOŠUTICA – Si predstavljate, da pridete v vrtec po otroka, pa ga ni več tam? To se je zgodilo Ivani, ko je v vrtcu v Košutici v Republiki srbski prišla po sina. Vzgojiteljica ji je zagotovila, da ga je domov odpeljala babica. Materi je bilo vse skupaj čudno, a je vseeno preverila, ali je babica brez njene vednosti prišla po otroka v vrtec, ta pa je zatrdila, da se to ni zgodilo.

V vrtcu in doma je zavladala prava panika, na pomoč so poklicali policiste in začeli raziskovati, kaj se je zgodilo. V garderobi so našli otrokove čevlje in oblačila. »Bila sem v šoku. Ni bilo jasno, kaj se dogaja. Ravnateljica in vzgojiteljica sta bili prepričani, da ga je odpeljala babica, a čevlji mojega otroka so bili še vedno v njegovi omarici. Ugotovili pa smo, da manjka obutev dečka, ki je še vedno bil v skupini. Takrat smo vse skupaj povezali in hitro ugotovili, kaj se je zgodilo.« Poklicali so otrokovo mater, ta pa je nato poklicala svojo (torej otrokovo babico) in ugotovila, da ta domov ni odpeljala pravega otroka.

»Ne vem, kako je to mogoče. Ženska je rekla, da je otrok ves čas jokal in da ji ni bilo jasno, kaj se dogaja. Ker je tako jokal, ni jasno videla njegovega obraza,« je povedala šokirana Ivana.
 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije