OPAŽENA

Bizarni modni detajl žene Kim Jong Una je šokiral mnoge (FOTO)

Poglejte, kaj je nosila okoli vratu.
Fotografija: Severnokorejski vodja s hčerko in ženo. FOTO: Kcna Via Reuters
Odpri galerijo
Severnokorejski vodja s hčerko in ženo. FOTO: Kcna Via Reuters

Severnokorejski voditelj Kim Jong Un je pred dnevi na razkošno vojaško proslavo pripeljal deklico, ki naj bi bila njegova hčerka in najverjetnejša naslednica, vendar se je veliko ljudi, predvsem na družbenih omrežjih, osredotočilo na njegovo ženo Ri Sol in nenavaden detajl okoli njenega vratu.

Mnogi namreč menijo, da Ri Sol okoli vratu nosi verižico z obeskom domnevno najmočnejšega in največjega severnokorejskega orožja, rakete Hwasong-17. Ta raketa je bila poskusno izstreljena lani in ima domnevno domet do ZDA ter je ponos Severne Koreje in jo menda tudi v voditeljevi družini častijo kot božanstvo.

»Ali res nosi to okoli vratu, kar mislim, da nosi?« se je spraševal eden od tviterašev, drugi pa se je pošalil: »Najdi si žensko, ki te bo podpirala, kot ona podpira Kima, poglej, kaj ima okoli vratu.«

Omenjeno balistično orožje je bilo kasneje mogoče videti na paradi, Kim Jong Un in njegova družina pa so ga opazovali s ponosom. Kim Jong Un je skupaj z generali pozdravil vojsko, njegova hči in žena pa sta navdušeno ploskali spektaklu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije