Predstavitvena informacija

Tajni dokumenti: Korporacije, ki so načrtno spodbujale debelost v Sloveniji!

Epidemija debelosti je v neverjetnem porastu v zadnjih letih, tudi v Sloveniji. Ljudje so povprečno vse debelejši in naj se še tako trudijo z dietami ali vadbami, jim nikakor ne uspe shujšati. V ekskluzivnem videoposnetku razkrivamo tajne informacije, ki dokazujejo, da za vsem stoji prav shujševalna industrija!
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

Kot da trenutni nemiri po svetu in težave s koronavirusom niso dovolj – v roke smo dobili zaupne podatke, ki dokazujejo, kako so nekatere korporacije v zadnjem desetletju načrtno poskrbele, da bodo ljudje v Sloveniji vedno bolj debeli, manj zdravi in celo smrtno ogroženi.

Dokumenti so bili v zadnjih dneh že večkrat odstranjeni iz socialnih medijev, njihova objava pa je očitno trn v peti nekaterih multimilijonskih podjetij, ki se na vse moči trudijo, da ne bi prispeli v javnost.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Zato vam polagamo na srce – kliknite na spodnjo povezavo in si oglejte video in dokazila iz prve roke ter šokantno zgodbo o Mateji iz Slovenske Bistrice, ki so jo te igrice shujševalne industrije skoraj stale življenja, zato se je odločila, da kljub grožnjam vse skupaj posreduje v javnost:

ZA OGLED VIDEA KLIKNITE TUKAJ

Ker bodo informacije tudi tokrat verjetno dosegljive le omejen čas, saj bodo ponovno zahtevali njihov izbris (in ga v rekordnem času tudi dosegli), lahko sami poskrbite, da čim prej doseže čim več ljudi, ki imajo težave s preveliko težo.

Čas je namreč, da vsi dobijo preverjene informacije o tem, kako nas velike korporacije skrivoma uspejo zavajati in vplivati na našo debelost, zgolj zaradi svojih lastnih dobičkov.

Ne pozabite, video na TEJ POVEZAVI (kliknite tukaj) verjetno ne bo dolgo dosegljiv, zato si ga čim prej oglejte, zapišite informacije in jih delite s tistimi, ki jim želite pomagati.

Zagotavljamo vam, da boste osupli, ko boste na lastne oči videli te šokantne dokaze o večletnem zavajanju s strani svetovno znanih podjetij!

FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura


Naročnik oglasne vsebine je DTM Natura

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije