MALOMARNOST?

Samanta Rejc odgovarja na očitke: Za kakce je zmanjkalo časa

Odločila se je pojasniti, zakaj je bila terasa polna iztrebkov.
Fotografija: Samanta pred leti FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Samanta pred leti FOTO: Mediaspeed

LJUBLJANA – Samanta Rejc Debevec kandidira za poslanko na Listi Bojana Požarja. Slovenija jo je v preteklosti spoznala kot udeleženko v oddaji Slovenski top model, po ločitvi pa še po pranju umazanega perila z nekdanjim soprogom Borisom Škerjancem. Nekaj časa se o njej ni pisalo in govorilo, zdaj pa se očitno vrača pod žaromete javnosti. 

V kampanji se je Samanta namreč predstavila kot velika borka za živali, v javnost pa so prišle fotografije, ki prikazujejo teraso v njeni hiši, polno iztrebkov. Po besedah uporabnika facebooka, ki se predstavlja kot Simon Bandog Simke, naj bi bil pes veliko sam doma, tako malo kot veliko potrebo pa naj bi opravljal na balkonu.


V začetku tedna se je oglasila tudi Samanta, ki se je odločila, da bo celotno zadevo pojasnila. »Fotografija je bila posneta, ko je med mojo odsotnostjo za moje živali, zajce, mačko in psa skrbel prijatelj. Očitno je prijatelju včasih zmanjkalo časa, kar je tudi razumljivo, da bi poleg skrbi za moje živali tudi vedno počistil celo teraso, kamor je po mojem navodilu spuščal kužko Snežko,« je zapisala Rejčeva. Kot zatrjuje, je fotografije posnela soseda, ki jo menda že od njene ločitve dalje nenehno nadleguje. Soseda je po besedah Samante poklicala tudi veterinarsko inšpekcijo, »ki je seveda prišla, in ugotovila, da je za moje živali dobro poskrbljeno«. Ta soseda je po njenem celo tako tečna, da se bo ravno zaradi nje kmalu izselila iz te hiše.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije