VESELI DECEMBER

S Slovenskimi novicami k štajerskim vinarjem

Šest srečnežev bo v družbi prijateljev obiskalo šest vinskih kleti, priznane vinarje z rumenimi metuljčki.
Fotografija: Med štajerskimi vinarji, ki vas bodo gostili, je tudi domačija Vina Cvitanič. Foto: Igor Mali
Odpri galerijo
Med štajerskimi vinarji, ki vas bodo gostili, je tudi domačija Vina Cvitanič. Foto: Igor Mali

LJUBLJANA – Če kdaj, potem je december čas, ko lahko brez slabe vesti uživamo v jedači in pijači. In čas, ko nas z malo sreče razveseli kakšno darilce ter nam popestri vsakdan. Na to smo pomislili tudi pri Slovenskih novicah, saj bomo tudi letos v sodelovanju z agencijo Mediaspeed šest srečnežev v družbi njihovih prijateljev razvajali med vinogradi pri srčnih, gostoljubnih in vselej veselih štajerskih vinarjih. Prav tistih, ki so pod krovno blagovno znamko Pubec, ki združuje štajerske vinarje, s svojimi dišečimi in dehtečimi mladimi vini obilo veselja za en novembrski dan že vnesli tako v Maribor kot v Ljubljano, kjer so predstavili letošnji letnik. Zdaj bodo le za vas na stežaj odprli vrata svojih vinskih kleti, od koder – tako so nas naučila pretekla leta – še nihče ni odšel ne žejen ne lačen.
Štajerski vinarji so se pod okriljem znamke Pubec letos v Mariboru predstavili že četrtič, v Ljubljani pa tretjič.
Štajerski vinarji so se pod okriljem znamke Pubec letos v Mariboru predstavili že četrtič, v Ljubljani pa tretjič.

Če vas mika decembrski hlad pregnati z žlahtno kapljico, ki bo pobožala vaše brbončice, ter hkrati pikniti kakšno štajersko dobroto, vse v domačnem okolju vinske kleti, ne oklevajte. Brž izpolnite kupon, s katerim boste s kančkom sreče pristali med tisto srečno šesterico, ki jo bomo izžrebali že prihodnji ponedeljek, 3. decembra. Kajti nagrada je preokusna, da bi jo prepustili drugim. Vsak nagrajenec si bo lahko izbral kar tri prijatelje, s katerimi jo bo v veselem decembru – če pa jo bo zagodla časovna stiska, lahko tudi še januarja –, mahnil na vinorodno Štajersko, kjer bodo spoznali pubece in okusili njihova mlada vina. Vinarji vas bodo namreč popeljali med svojimi trtami ter v vinske kleti, kjer vam bodo natočili vina ter poskrbeli tudi za želodce.

Od danes pa do petka, 30. novembra, bomo v tiskani izdaji vaših in naših Novic objavili nagradni kupon, spletni kupon pa bo na voljo še dva dni dlje, vse do nedelje, 2. decembra. Že dan pozneje se bo zavrtel naš boben sreče in izvrgel imena šestih nagrajencev, katerih imena bomo v časopisu objavili dva dni pozneje. Srečneži se bodo nato z agencijo Mediaspeed dogovorili, katerega od šestih vinarjev bodo obiskali in kdaj. Vse, kar morate storiti, je, da torej izpolnite in pošljete kupon ter si nato, če bodo zvezde izbrale prav vaše ime, z izbranimi prijatelji uredite prevoz na Štajersko. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije