NAPETOST

Prvak SDS napisal pesem: Marjan živce je izgubil ...

Šarec je kritičen do SDS, NSi in SLS, Janša pa mu odgovarja.
Fotografija: Janez Janša na protestnem shodu Rešimo Slovenijo. FOTO: S. K.
Odpri galerijo
Janez Janša na protestnem shodu Rešimo Slovenijo. FOTO: S. K.

LJUBLJANA – Zaradi uhajanja tajnih podatkov iz obveščevalne službe Sova je med domnevno vpletenimi razumljivo veliko slabe volje. Predsednik vlade je bil kritičen do predsednika Knovsa Mateja Tonina, ki je dejal, da informacije uhajajo iz Sove. »Če Tonin ve, od kod uhajajo informacije, naj pove, kdo mu jih je dal. Dvomim pa, da je to resnica, ker Sova deluje dobro,« je dejal Šarec.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

»Namigi, da je inšpektorat vladni organ in zato pristranski, so pa iz trte izviti,« je zatrdil Šarec in se vprašal, koliko bolj je potem pristranski Knovs, ki ga vodita Tonin in Žan Mahnič, predstavnika opozicije, eden celo predsednik parlamentarne stranke NSi. »Da ne govorim, da je član Knovsa tudi gospod Janez Janša, večni predsednik SDS,« je zapisal Šarec.

Na včerajšnjo Šarčevo kritiko na facebooku, kjer je Tonina označil za Janševega ministranta in se nekoliko ponorčeval iz prvakov SDS, NSi in SLS, se je na twitterju oglasil Janša in Šarcu namenil nekaj verzov: »Marjan živce je izgubil, godlja večja je vsak dan, tega stric mu ni obljubil, vse bolj se čuti naplahtan.«

Janša ima s pisanjem literarnih del sicer že izkušnje. Doslej je napisal štiri monografije, nazadnje leta 2017, ko je izdal zgodovinski roman Noriško kraljestvo – Beli panter.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije