UPOŠTEVAJTE NAVODILA REDITELJEV

Previdno med Bledom in Pokljuko: veljal bo poseben režim

Organizatorji naprošajo, da se obiskovalci na prireditveni prostor odpeljejo z organiziranim brezplačnim prevozom.
Fotografija: Na prireditev se odpravite pravočasno, v prometu bodite strpni in zagotavljajte večjo varnostno razdaljo. FOTO: Matej Družnik
Odpri galerijo
Na prireditev se odpravite pravočasno, v prometu bodite strpni in zagotavljajte večjo varnostno razdaljo. FOTO: Matej Družnik

Bogata tradicija biatlonskih tekmovanj na slovenskih tleh se nadaljuje tudi v letošnji zimski sezoni, ko bo Organizacijski odbor Pokljuka ponovno pripravil zimski dogodek, ki bo približal vznemirljiva biatlonska tekmovanja domačim in tujim obiskovalcem v živo na Pokljuki kot tudi gledalcem pred TV sprejemniki na enem izmed štirih največjih zimsko-športnih dogodkov v Sloveniji.

V okviru svetovnega pokala v biatlonu, ki bo potekal med 4. in 8. januarjem 2023, policisti v štirih dneh tekmovanj - od četrtka do nedelje - pričakujejo večje število obiskovalcev. Med trajanjem prireditve bo močno povečan promet proti Bledu in Pokljuki, po dogodkih pa v obratni smeri.

Na območju Bleda in prireditvenega prostora na Pokljuki bo veljal poseben režim prometa in parkiranja, ki ga bo urejal organizator. Zato pozivajo vse obiskovalce, da uporabljajo označena parkirna mesta organizatorja na Bledu in Bohinjski Bistrici ter se na prireditveni prostor odpeljejo z organiziranim brezplačnim prevozom. Upoštevajo naj prometno signalizacijo, navodila organizatorja, rediteljev in policistov.

Policisti še svetujejo, da se na območje Bleda, Bohinja in Pokljuke odpravite pravočasno, v prometu bodite strpni in zagotavljajte večjo varnostno razdaljo. Za volan ne sedite pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog, vozila zaklepajte in na vidnih mestih ne puščajte predmetov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije