Odpoved odprtja, zaradi varovanja zdravja se bo zgodilo kdaj drugič

Novo nakupovalno središče bo potrošnike sprejelo kasneje, ko se razmere zaradi koronavirusa umirijo. 
Fotografija: Aleja Šiška še ne odpira svojih vrat. FOTO: Aleja
Odpri galerijo
Aleja Šiška še ne odpira svojih vrat. FOTO: Aleja

Za četrtek, 19. marca, napovedan veliki dogodek je odpovedan. Odprtje največjega slovenskega nakupovalnega središča Aleja v ljubljanski Šiški se ne bo zgodilo. 

»Odprtje nakupovalnega središča Aleja, v katerem naj bi svoje prve obiskovalce pozdravili ta četrtek, je prestavljeno. Zdravje je za nas najpomembnejše, zato ostajajo zaprte tudi tiste prodajalne, ki bi se v skladu z vladno uredbo lahko odprle. Preprečiti želimo zbiranje večjega števila ljudi, kar bi odprtje najsodobnejšega nakupovalnega središča prineslo s seboj, na ta način pa zmanjšati možnost širjenja okužb. S to odločitvijo upravljavec nakupovalnih središč SES v celoti podpira ukrepe, ki jih je slovenska vlada sprejela za preprečevanje širjenja koronavirusa. Odprtje bomo prestavili v primernejše obdobje. Ostanite zdravi ter pazite nase in svoje najbližje,« so zapisali.


Preberite še:

V ŽIVO: Okuženi učiteljici OŠ v Pivki, štirje ljudje v kritičnem stanju
Družine trepetajo za svoje: Pred očmi Černobil, kjer so ljudi prisilili, da so delali za ceno življenja

 

SAMOIZOLACIJA: V 20 točkah razloženo, kaj v resnici pomeni, da moramo ostati doma


700 zaposlenih

Aleja bo sicer na 32 tisoč kvadratnih metrih površin ponujala 80 trgovin številnih blagovnih znamk, na ozelenjeni strehi pa bodo športna igrišča in tekaška steza. Zaposlitev bo dobilo 700 ljudi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije