POROKA SLOVENSKIH NOVIC

Očarala ga je že na facebooku

Predstavljamo šesti par, Anamarijo Jamnik in Davida Šlogarja. Ljubljančana sta skupaj, odkar sta šla z otrokoma v kino.
Fotografija: Anamarija, David in njuna otroka so, če je le mogoče, aktivni. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Anamarija, David in njuna otroka so, če je le mogoče, aktivni. FOTO: Osebni Arhiv

LJUBLJANA – God sv. Valentina je na Slovenskem naznanjal ptičje ženitve, ljudje so si na ta dan voščili dobro letino, zdravje in srečo. In tudi v uredništvu Slovenskih novic bomo delili srečo, pravzaprav ljubezen, ne nazadnje je valentinovo dan zaljubljencev. Zdaj že dobro poznate našo posebno akcijo: iščemo par, ki mu bomo pričarali čarobno poroko, kot je še ni bilo. Poroko na Valentinovem koncertu z Janom Plestenjakom!

Civilni obred bo v živo ob premierni predstavitvi Janove nove uspešnice Dal bom besedo, in sicer dan po prazniku vseh zaljubljenih, 15. februarja 2019, na velikem Valentinovem koncertu v dvorani Tabor v Mariboru. Naslednji dan, v soboto, 16. februarja, bo izbrani par užival še v nepozabni zabavi za 100 svatov, na njuno željo bomo poskrbeli še za cerkveno poroko. In to seveda še ni vse: zmagovalnemu paru bomo seveda priskrbeli prstana, obleke, prostor, pogostitev, glasbo.

Katera čudovita nevesta in čedni ženin si bosta kar na odru ob Janovem žametnem glasu obljubila večno zvestobo, boste odločili tudi vi, drage bralke in bralci, in sicer z glasovanjem, ki se bo kmalu začelo! Presodite, kateri par vas bo najbolj očaral in prepričal s svojo ljubezensko zgodbo, kateri par se bo s podporo pokroviteljev Medinmleko, Avtohiša Malgaj, Radgonske gorice, Unitur, d. o. o., Cvetličarna Spaans, Sanjska obleka, Podjetje Moda Mi&lan, d. o. o., z blagovno znamko Morro Sartoriale, Zlatarna Prosenc, Plesna šola Samba, fotograf Nejc Fon, podal na novo življenjsko pot ob melodiji Dal bom besedo, ki je nastala v sodelovanju Jana Plestenjaka, Zdenka Cotića - Cota in Modrijanov.

Danes predstavljamo šesti prijavljeni par. Anamarija Jamnik, stara je 41 let, in 44-letni David Šlogar iz Ljubljane sta se pač v duhu sodobnega časa spoznala prek facebooka. Pravzaprav je David opazil Anamarijo, pritegnil jo je njen profil, pove in še, da je hitro ugotovil, da je prijateljica njegovega kolega. Namignil mu je, naj organizira zmenek na pijači, a iz tega ni bilo nič. Do poletja, ko je sklenil, da ne bo več čakal kolega in bo naredil prvi korak. Pisal ji je, a takega odgovora, pravi, ni pričakoval. In že skoraj opustil misel na srečanje, ko mu je Anamarija poslala sporočilo.
Ljubezen bi rada okronala s poroko. FOTO: Osebni Arhiv
Ljubezen bi rada okronala s poroko. FOTO: Osebni Arhiv

Tako se je začel njun klepet in sproti sta ugotavljala, da imata veliko skupnega, tudi propadlo zvezo, ki je pustila razočaranje, in otroka, on sina, zdaj ima 14 let, ona zdaj desetletno hčer. In potem je spet David, policist, naredil korak naprej: kupil je štiri vstopnice za kino. In privolila je!

»Od tistega dne smo se vsak dan videvali, hodili v naravo, se pogovarjali, spoznavali,« pravita. In čeprav sta hitro ugotovila, da sta si nekako usojena, je bila, pravi David, Anamarija, zavarovalna zastopnica po poklicu, še vedno zadržana, dokler ji ni nekega dne predlagal, da nimata česa izgubiti, če postaneta par, le pridobita lahko.

Po molku je sledil odgovor: »Res imava vsak svojo življenjsko zgodbo, vsak svojo zgodovino, ki je ne moreva spreminjati. Lahko pa spremeniva najine poti in želje in sva lahko srečna.« Od tistega trenutka sta par, minilo je leto prečudovitega druženja, pravita, in porodila se jima je želja, da bi skupno pot okronala s poroko.


David je opazil našo akcijo in Anamarija je bila takoj za. »Bila je enkratna priložnost, morala sva poskusiti.« In prav je bilo, saj sta postala finalista! »Če nama je usojeno biti mož in žena, naj rečeva da pred domačimi in prijatelji v družbi Jana Plestenjaka,« pravita. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije