Predstavitvena informacija

Kje so najboljše razmere za zimske športe

Ponovno se lahko spustite po pršiču: smučarsko območje Mölltaler Gletscher že zdaj ponuja najboljše razmere za zimske športe. Na edinem ledeniškem območju Koroške zato že trenirajo profesionalni smučarji nemške in avstrijske smučarske zveze. 
Fotografija: FOTO: Schultz-ski.at
Odpri galerijo
FOTO: Schultz-ski.at

Najboljše sestavine za popolno smučarsko doživetje so nov sneg, odlično pripravljene smučarske proge in optimalne prometne povezave. Vse to najdete v omenjeni avstrijski ledeniški smučarski regiji. Smučarske proge s skupno dolžino 17,4 kilometra ležijo na nadmorski višini od 2108 do 3122 metrov. Poleg odličnih razmer lahko tukaj srečate tudi številne mednarodne smučarske zvezde nemške in avstrijske smučarske zveze, ki se na smučarskem območju Mölltaler Gletscher pripravljajo na novo sezono.

FOTO: Schultz-ski.at
FOTO: Schultz-ski.at


Smučarsko območje Mölltaler Gletscher vsako leto privablja številne smučarje, in to ne le zaradi velikega števila slavnih, ampak tudi zaradi svoje dostopnosti. Smučarsko območje, na katerem je sneg zagotovljen vso sezono, leži le pičlih 290 kilometrov od Münchna. Smučarji in deskarji imajo tukaj na voljo skupaj 17 prog, med katerimi so tudi široke proge za carving in najvišje ležeča FIS-proga za smuk na Koroškem. Poleg tega pa Mölltaler Gletscher ponuja tudi progo za smučanje zunaj urejenih smučišč, ki je odlična za oboževalce smučanja po pršiču. In napovedanega je še več sneženja!

FOTO: Schultz-ski.at
FOTO: Schultz-ski.at


Mölli, kot smučarsko območje Mölltaler Gletscher ljubkovalno imenujejo športni navdušenci, zagotavlja odlične smučarske proge za začetnike in profesionalce v razmerah, prijaznih do družin.Izbrano za vas

Izbrano za vas