ŠE BO ZANIMIVO

Kandidaturo na jesenskih volitvah napoveduje lepotica, ki se je pred kamero slekla

Martina Valenčič je že lani napovedala, da se bo podala v boj za prvo predsednico republike.
Fotografija: Martina Valenčič. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Martina Valenčič. FOTO: osebni arhiv

Kampanja za predsedniške volitve se še uradno ni začela, pa je že jasno, da bo politična jesen zelo zanimiva. Uradno so napovedali, da se bodo v boj za predsednika države podali pravnica Nataša Pirc Musar, psihoanalitičarka in filozofinja Nina Krajnik, glasbenik Gregor Bezenšek, podpredsednica stranke Svoboda Marta Kos in kočevski župan Vladimir Prebilič. SDS bo, če se bo za kandidaturo odločil, podprla Anžeta Logarja, svojega kandidata naj bi predlagala tudi stranka SD. Kako se bodo odločili v NSi, še ni jasno.

Martina Valenčič. FOTO: S. N.
Martina Valenčič. FOTO: S. N.
Martina Valenčič. FOTO: osebni arhiv
Martina Valenčič. FOTO: osebni arhiv

Kandidaturo pa je napovedala še Martina Valenčič. »Hudo porazna družbenopolitična in gospodarska situacija v Sloveniji in svetu me je prepričala, da ponovno kandidiram za predsednico Slovenije v letu 2022,« je zapisala na svoji spletni strani.

Martina Valenčič je številnim Slovencem že dobro znana, je žena samooklicanega slovenskega kralja, monarha Borisa Valenčiča, ki je umrl novembra lani. Politične ambicije ima že dlje časa, saj je želela kandidirati že na predsedniških volitvah leta 2012 in 2017, vmes je hotela postati tudi ljubljanska županja. Martina se je Slovencem in Slovenkam vtisnila v spomin tudi zaradi vročih in razgaljenih prizorov na fotografijah, ki jih je pred leti objavljala na spletu.

Lani je takole samozavestno pozirala za ljubitelje Slovenskih novic. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije