POSNETEK, KI RAZBURJA

Kaj je razlog, da je Janša objavil dve leti star posnetek, na katerem se iz žensk norčujeta minister SD in bivši prvi policist? (VIDEO)

»Medtem ko Tanja Fajon razpreda o enakosti spolov, se njeni najožji sodelavci iz vlade v praksi norčujejo celo iz enakopravnosti obeh spolov,« je bil kritičen šef opozicije.
Fotografija: Janez Janša. FOTO: Voranc Vogel
Odpri galerijo
Janez Janša. FOTO: Voranc Vogel

Že pred kar nekaj časa je v javnosti odmeval posnetek, na katerem se Aleksander Jevšek in Janko Goršek, včasih prva moža Slovenske policije, na policijskem druženju šalita na račun žensk.

Aleksander Jevšek, minister za kohezijo in razvoj. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Aleksander Jevšek, minister za kohezijo in razvoj. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo

Janko Goršek. Foto: Blaž Samec/Delo
Janko Goršek. Foto: Blaž Samec/Delo

Kot je znano, je Jevšek trenutno minister za kohezijo in regionalni razvoj, prej je bil župan Murske Sobote, sicer pa je tudi vidni član SD.

Kot rečeno, je posnetek star že skoraj dve leti, a ga je zdaj poobjavil šef opozicije Janez Janša. Na omrežju X se je takole obregnil ob stranko SD: »Vrhunski kadri SD v policiji in spoštljiv odnos do žensk. Medtem ko Tanja Fajon razpreda kar o enakosti spolov, se njeni najožji sodelavci iz vlade v praksi norčujejo celo iz enakopravnosti obeh spolov

image_alt
Obtožbe prerasle v pravo strankarsko kriminalko: Glavna napaka Švarc Pipanove je, da se ne umakne

image_alt
Po srečanju Goloba in Švarc Pipanove naj bi bilo drame konec v ponedeljek, ministrici naj bi celo grozili

Spomnimo, stranko SD sicer zadnje dni najbolj zaposluje afera o domnevno spornem nakupu stavbe za potrebe sodišč na Litijski cesti v Ljubljani.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije