NI VEČ VODITELJ ODMEVOV

To je doletelo Luko Svetino na RTV Slovenija

Luka Svetina ne bo več vodil Odmevov. Po novem jih bodo vodili trije že znani voditelji: Igor E. Bergant, Rosvita Pesek in Tanja Starič.
Fotografija: Luka Svetina. FOTO: Planet TV, Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Luka Svetina. FOTO: Planet TV, Leon Vidic/Delo

»Potrjujem, da me je v.d. odgovorna urednica umaknila z vodenja Odmevov s takojšnjim učinkom. Na urniku za vodenje sem bil sicer v ponedeljek, torek, sredo, pa tudi še cel oktober in november.« Tako je naše informacije, da naj bi ga razrešili vodenja Odmevov, odgovoril Luka Svetina.

Odmeve bodo po novem vodili trije že znani dozdajšnji voditelji, to so Igor E. Bergant, Rosvita Pesek in Tanja Starič.

Pričakoval je, da se bo to zgodilo

Svetina je odločitev o tem – glede na trenutno dogajanje v hiši na Kolodvorski – pričakoval. Zaupal nam je še, da ostaja del informativnega programa.

Za Slovenskenovice.si je še povedal, da ne obžaluje, da je sprejel ta izziv, ki mu je omogočal tako karierno kot osebnostno rast. Na poti mu je bila v pomoč kolegica Rosvita Pesek – bila njegova mentorica. 

Luka ni edini, to so še druge spremembe na Kolodvorski

V četrtek so z mesta voditeljice Dnevnika odslovili Valentino Plaskan, vse spremembe pa se dogajajo po prevzemu funkcije nove vršilke dolžnosti urednice informativnega 1. programa TV Slovenija Polone Fijavž.

Poslavlja se tudi oddaja Arena, z voditeljema Igorje Prikovičem in Vido Petrovčič.

Nekateri so namigovali, da bi spremembe utegnile doleteti tudi Nejca Krevsa. Kaj nam je povedal, preberite v članku Novinar Nejc Krevs: Že Sašo Hribar me je učil, da v tej hiši ni prijateljstva.

Več o kadrovanju na RTV Slovenija na povezavi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije