ERIK BRECELJ

Dokaze ima shranjene: če bi se mu kaj zgodilo, bo vse prišlo v javnost

Znani kirurg trdi, da Nataša Pirc Musar ni moralna avtoriteta.
Fotografija: Erik Brecelj, kirurg. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Erik Brecelj, kirurg. FOTO: Črt Piksi

Znani kirurg Erik Brecelj je bil gost Uroša Slaka v oddaji Ena na ena. Dotaknil se je predsedniških volitev in dejal, da se Nataša Pirc Musar morda res trudi postati moralna avtoriteta, ampak na podlagi vsega, kar je sam z njo doživel, trdi, da ni moralna avtoriteta, in prav se mu zdi, da državljani to vedo.

image_alt
Družinska Nataša Pirc Musar: v Suzy so pobrskali po arhivu in naleteli na ... (FOTO)

A četudi si sam želi, da bi Pirc Musarjeva to postala, pa ga je že na začetku razočarala, saj je razhudila koroške Slovence, zato Brecelj od nje v prihodnje pričakuje več modrosti. 

Kučanova podpora Pirc Musarjevi pa je zanj sramota, ker Milan Kučan ne bi smel podpreti kandidatke, ki je imela skupaj z možem podjetja v davčnih oazah, zato da ni plačevala davkov. 

image_alt
Nataša Pirc Musar pokazala, kakšno sporočilo ji je poslal po zmagi na volitvah (FOTO)

Opozoril je tudi, da ga skrbi, da lahko tisti, ki ima morebitne informacije o neprijetnih zadevah, ki jih je družina Musar počela v davčnih oazah, izsiljuje predsednico Slovenije.

Zakaj bi bil Janša vesel Logarjeve izvolitve?

O Anžetu Logarju pa meni, da je bil tiho ob početju Janeza Janše. Vseeno dopušča možnost, da bi se, če bi bil predsednik Slovenije, oddaljil od Janše. Prvak SDS pa bil po drugi strani vesel njegove izvolitve, ker ne bi več bil konkurenca v stranki SDS. 

Grožnje potrdil, a dokaze ima shranjene

Erik Brecelj, ki je v preteklosti pogosto opozarjal na nepravilnosti v zdravstvu, je potrdil, da so mu zato grozili. Pravi, da ga strah ni, a da ve veliko več, kot pove v javnosti. Ima pa dokaze shranjene, in kot pravi, bo vse prišlo v javnost, če bi se mu kaj zgodilo. 

image_alt
Bralci Slovenskih novic razočarano: Zmagati bi moral Anže

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije