NOVICE NAGRAJUJEJO

V zdravilišču izvedela, da je zadela nagrado

Poletje s Slovenskimi novicami je razveselilo Melanškove iz Celja. Paket prevzela Cvetkina hči Andreja, ki ravno prenavlja stanovanje.
Fotografija: Prijavnico je izpolnila Cvetka Melanšek, paket pa je prevzela njena hči Andreja. FOTO: Staš Ivanc
Odpri galerijo
Prijavnico je izpolnila Cvetka Melanšek, paket pa je prevzela njena hči Andreja. FOTO: Staš Ivanc

CELJE – Cvetka Melanšek iz Celja redno izpolnjuje prijavnice za nagradne igre v Slovenskih novicah, a doslej ni še nič zadela. Zato je bila še toliko bolj presenečena, ko smo jo poklicali iz uredništva in ji povedali veselo novico, da je bila v nagradni igri Poletje s Slovenskimi novicami izbrana kot srečna dobitnica poletnega paketa za brezskrbno preživljanje počitniških dni.

Dostava med prenovo

Cvetkina hči Andreja je na hitro prelistala Beletrinino zbirko kratke proze Virginie Woolf. FOTO: Staš Ivanc
Cvetkina hči Andreja je na hitro prelistala Beletrinino zbirko kratke proze Virginie Woolf. FOTO: Staš Ivanc
»Oh, velikokrat se prijavim, a nisem še nikoli ničesar dobila,« je povedala sedeminsedemdesetletna Cvetka, ki je, ko smo jo poklicali, ravno dobro prišla v zdravilišče. Poletni paket je zato prevzela njena hči Andreja, ki je med mamino odsotnostjo prenavljala njuno stanovanje. Prav zato smo paket, v katerem je 17 litrskih ledenih kav Pomurskih mlekarn, 27 litrov osvežilnih vitaminskih napitkov Dana – Immuno za krepkejši imunski sistem, Detox z vitamini B3, E in C ter Active & Fit, ki z vitamini C in B-kompleksa prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti –, deset vrečk chio čipsa petih različnih okusov, Kraševe sladke dobrote, med katerimi so znamenite ledene kocke in legendarni piškoti domaćica, knjiga založbe Beletrina, izdelki Kozmetike Afrodita, med njimi gel za prhanje, kokosov piling in dišeče kokosovo maslo, vse skupaj pa zaokrožijo pripomočki za na plažo, kot so torba in brisača, ležalna podloga, frizbi, pahljača in loparčki, postavili na dvorišče pred blokom v Celju, saj so v stanovanju tedaj potekala dela.

Za vsakogar nekaj

Kakor nam je po telefonu povedala gospa Cvetka, bodo izdelki našli odjemalce, saj ima dve hčeri, sina in dve vnukinji. Hči Andreja, ki je prevzela poletni paket, se je opravičila, ker nas ni mogla povabiti v stanovanje: »Poletje je sicer čas za sprostitev, zame pa je čas za delo.« Tudi ona je povedala, da sta se z mamo že pogovorili, da bo vsakdo iz družine vzel tisto, kar potrebuje.

Brez skrbi, vse nam bo prišlo prav,« je povedala Andreja, ki je bila prav tako presenečena, ko jo je poklicala mama in ji povedala, da se bomo s Slovenskih novic oglasili pri njih v Celju in pripeljali nagrado. »Redko se zgodi kaj takega,« je dejala z nasmehom.

E-prijavnica: poletni paket za lepše počitniške dni
Vsak dan do 5. avgusta bomo izžrebali bralca Novic in mu podarili poletni paket izdelkov. Prijavite se zdaj:
http://promo.delo.si/snpoletje2019



Žreb vam lahko nakloni lepo nagrado za poletne dni. FOTO: Igor Mali
Žreb vam lahko nakloni lepo nagrado za poletne dni. FOTO: Igor Mali

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije