ODPRTJE

V Maxiju 5000 novih izdelkov

Mercator je odprl prenovljeno živilsko etažo Maxi gourmet market.
Fotografija: V bogato založeni delikatesi najdete tudi pršute in mesnine z geografskim poreklom. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
V bogato založeni delikatesi najdete tudi pršute in mesnine z geografskim poreklom. FOTO: Dejan Javornik

Nakupovanje že dolgo ni več zgolj nuja, danes marsikdo skok v trgovino spremeni v doživetje, in to je imel v mislih tudi Mercator pri prenovi samopostrežne trgovine Maxi.

Veliko odprtje je spremljala zabava. FOTO: Žiga Intihar
Veliko odprtje je spremljala zabava. FOTO: Žiga Intihar
Ozirajoč se na sodoben življenjski slog in potrebe ter želje modernega človeka je na mestu poznane živilske etaže Maxija zdaj zaživel večji in trendovski Maxi gourmet market, ki bo s pestro in široko ponudbo okoli 25.000 izdelkov – 5000 je novih – zadovoljil potrebe celo največjih sladokuscev, zaradi zaokrožene ponudbe s slaščičarno, restavracijama Romansa in Maxim ter aperitiv barom pa obljublja, da bo postal tudi mesto druženja.

Manjši nakup ali tedenska nabava za celotno gospodinjstvo. Hitri prigrizek ali okusen topel obrok. Ali brskanje za nevsakdanjimi sestavinami za posebno priložnost. Vse to in še več boste našli v Maxi gourmet marketu, zdaj vsebinsko razdeljenem na samopostrežni del za manjše nakupe, na razširjeno ponudbo za večje nakupe ter oddelek z že pripravljeno hrano, kjer boste našli vse od burgerjev, mesa na žaru in jedi na žlico do specialitet iz voka in oddelka s sušijem.


Delikatesa je založena s številnimi vrhunskimi pršuti in mesninami ter skoraj nepregledno vrsto sirov, pestra je ponudba pekarne, ovite v vonj sveže pečenega kruha, ter slaščičarne, z bogato založeno vinoteko pa bodo zadovoljni ljubitelji vina, piva in žganih pijač. Velik poudarek je na eko in lokalnih živilih – marsikaj je na voljo v rinfuzi in biorazgradljivi embalaži.

Trak je prerezan, Maxi gourmet market je pripravljen na kupce. FOTO: Žiga Intihar
Trak je prerezan, Maxi gourmet market je pripravljen na kupce. FOTO: Žiga Intihar
Kot je poudaril Tomislav Čizmić, predsednik Mercatorjeve uprave, je prenovljena trgovina hkrati simbol napredka trgovine v Sloveniji in regiji, simbol razvoja in prenove Mercatorja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije