PRED VOLITVAMI

Šarec po razkritju: Janša je zlorabil moje zaupanje

Zdaj priznava, da se je dobival z različnimi politiki. 
Fotografija: Marjan Šarec. FOTO: Voranc Vogel, Delo
Odpri galerijo
Marjan Šarec. FOTO: Voranc Vogel, Delo

LJUBLJANA – Včerajšnje razkritje v soočenju na nacionalni televiziji, da se je Marjan Šarec v predsedniški kampanji sestajal s predsednikom SDS, je očitno Šarca zelo razburilo. Šarec je najprej vse zanikal, kasneje pa potrdil, ko ga je Janez Janša vprašal, zakaj ga je zaradi tega sram.

Kaj se je dogajalo v studiu, Šarec očitno ne more pozabiti. Svojim prijateljem in sledilcem je na družabnih omrežjih je zato sporočil, da je Janša zlorabil njegovo zaupanje. »Ko sem se odločil za vstop v državno politiko, sem opravil veliko pogovorov z različnimi slovenskimi politiki, predsedniki strank, kandidati za poslance in mnogimi drugimi ljudmi. Sem človek, ki posluša in da priložnost. O tem nisem in ne bom javno govoril, ali tega celo prikrito prodajal novinarjem,« je zapisal Šarec. »Žal danes ugotavljam, da je edini, ki je zlorabil to zaupanje, Janez Janša. Z njim sem se pogovarjal lani v predsedniški kampanji in enkrat letos.«

Ob tem je Šarec ugotavlja, da se je pravilno odločil, da dokler bo LMŠ pod njegovim vodstvom, ta stranka ne bo sodelovala v koaliciji s stranko SDS, »ki s svojim medijskim imperijem širi laži in lažne novice o meni in naših članih«. Dodal je še, da je mogoče naiven, ni pa pokvarjen.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije