Predstavitvena informacija

Če ste hitri, vas čaka milijon evrov!

Športna loterija napovedi na dirke konj prireja v sodelovanju z uglednim francoskim ponudnikom PMU, tovrstno sodelovanje pa igralcem ponuja možnost visokih dobitkov.
Fotografija: FOTO: Alfexe Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Alfexe Getty Images/istockphoto

Pri napovedih na konjske dirke se stavi na rezultat posamezne dirke: v napovedi izberete dirko, vrsto napovedi in konje, ki se bodo uvrstili na prva mesta, oziroma pravilni vrstni red konj. Dnevno je praviloma vsaj 30 tekem, ki jih lahko spremljate v živo na www.e-stave.com. Ponudba zajema vse francoske dirke: ravninske galopske dirke, galopske dirke z zaprekami in kasaške dirke s sulkijem (vozičkom in voznikom) oziroma »pod sedlom«, pri katerih konja, ki mora teči v kasu, vodi jahač.

 FOTO: Getty Images/istockphoto
 FOTO: Getty Images/istockphoto

Vrste napovedi:


Solo – napoved na enega konja (Zmaga: napoved konja, ki bo zmagal, in Mesto: napoved na uvrstitev konja med prva dva oziroma prve tri)

Dvojček – napoved dveh konj (Točno: napoved na dva konja, ki bosta dirko končala na prvih dveh mestih v pravilnem vrstnem redu, Mešano: napoved na dva konja, ki bosta dirko končala na prvih dveh mestih, pri čemer vrstni red ni pomemben, in Med tri: napoved na dva konja, ki bosta dirko končala na prvih treh mestih, pri čemer vrstni red ni pomemben.)

Trojček – napoved treh konj (Točno: Napoved na tri konje, ki bodo dirko končali na prvih treh mestih, v pravilnem vrstnem redu.)

Petorček – napoved petih konj.

 FOTO: Getty Images/istockphoto
 FOTO: Getty Images/istockphoto

Najbolj atraktivna pa je zagotovo napoved SUPER PLUS. Gre za napoved petih konj, ki bodo dirko končali na prvih petih mestih v pravilnem vrstnem redu. Ob vplačilu te napovedi se na vsakem stavnem listku izpiše naključna številka med 0001 in 3000, s katero sodelujete v igri za dobitek SUPER PLUS JACKPOT.


Na vašo uspešnost lahko vpliva veliko dejavnikov (forma, hendikep, starost in spol konja itd.) –podrobneje se z njimi seznanite na spletni strani www.e-stave.com.

FOTO: Športna loterija Slovenije       
FOTO: Športna loterija Slovenije       

Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Poleg tega, da se potrošnikom zagotavlja varna in uravnotežena ponudba iger na srečo, je ta dejavnost edinstven vir sredstev za invalidske, humanitarne in športne organizacije. Športna loterija je ponosni pokrovitelj slovenskega športa – obenem pa se zavedajo, da je velik del družbene odgovornosti prireditelja iger na srečo odgovorno prirejanje. V skladu s tem so zaradi kakovosti poslovanja pridobili certifikata odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije