POLETJE S SLOVENSKIMI NOVICAMI

Paket romal na Primorsko k Štajercem

Poletje s Slovenskimi novicami razveselilo Lončaričeve iz Hrpelj. Hilda in Franc sta se tja priselila iz Rogaške Slatine.
Fotografija: Hilda in Franc sta se razveselila poletnega paketa Slovenskih novic. FOTOgrafiji: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Hilda in Franc sta se razveselila poletnega paketa Slovenskih novic. FOTOgrafiji: Dejan Javornik

HRPELJE – »Hm, za katero nagrado gre?« smo slišali iz telefonske slušalke, ko smo poklicali Mojmirja Lončariča iz Hrpelj v Kozini, da bi mu povedali razveseljivo novico, da je srečni dobitnik poletnega paketa Slovenskih novic za brezskrbno preživljanje počitniških dni.
Poletni paket bo razdelil sin Mojmir, ki je spremljal partnerico na pregled v porodnišnico.
Poletni paket bo razdelil sin Mojmir, ki je spremljal partnerico na pregled v porodnišnico.

»Točno, Poletje s Slovenskimi novicami! Moja mama je izpolnila nagradni kupon tudi na moje ime in vam ga poslala,« se je hitro znašel Mojmir, ki ni pričakoval takšnega klica.
 

Dobrodošlica pred blokom


V Hrpeljah nas je pričakala njegova mama Hilda Lončarič, saj je Mojmir s partnerico ravno v času našega obiska odšel na pregled v porodnišnico, v teh dneh pričakujeta otročička. Gospa nam je zaupala, da nas je raje pozdravila na stopnicah, da se ne bi slučajno zgodilo, da bi poletni paket odnesli komu drugemu v bloku. »Brez skrbi,« smo ji zagotovili, »vedno preverimo. Raje dvakrat, kot da bi se zmotili.«

Gospa Hilda se kar ni mogla načuditi, kaj vse je v poletnem paketu Slovenskih novic. Poleg 17 litrskih ledenih kav Pomurskih mlekarn smo dostavili 27 litrov osvežilnih vitaminskih napitkov Dana – immuno, detox in active & fit – ter deset vrečk chio čipsa petih različnih okusov. Priložene so bile Kraševe sladke dobrote, med njimi klasične ledene kocke in legendarni piškoti domaćica, knjiga iz založbe Beletrina, izdelki Kozmetike Afrodita, torej gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, dezodorant, gel, ter pripomočki za na plažo, kot so torba in brisača, ležalna podloga, frizbi, pahljača in loparčki.
 

Za vsakogar nekaj


Pozdravit nas je prišel tudi njen mož Franc, ki zaradi bolezni težje hodi, a je vseeno pogledal, kaj smo prinesli. Gospa Hilda, ki je dolgoletna naročnica Slovenskih novic, nam je povedala, da redno izpolnjuje kupončke za nagradne igre v Novicah. »Tri kupone sem poslala: enega zase, enega za moža in enega za sina. Tegale bom pa kar strgala in vrgla stran, da bo še kdo drug imel priložnost,« je dejala in kuverto vrgla v koš. »Še jaz sem bila presenečena, ko me je poklical sin in povedal, da smo zadeli poletni paket.«


»Včeraj se je oglasil tudi nečak Martin z otroki, ki je ravno šel na morje, pa bomo še njim kaj razdelili. Vsem bo prišlo prav,« je povedala gospa Hilda, ki se je na Primorsko z možem priselila iz Rogaške Slatine. Oba sta delala v steklarni, mož kot mojster steklopihalec, zdaj pa sta že dolgo v pokoju. »Koliko stvari je tukaj,« se ni mogla načuditi Hilda. »Mi smo z malim zadovoljni: tudi če bi bilo četrt tega, bi bilo veliko.«

Čas za prijavo za nagradne pakete, ki vam lahko polepšajo poletje, se še ni iztekel. Do 5. avgusta bomo vsak dan izžrebali bralca ali bralko, ki je v časopisu ali na spletu izpolnil(a) kupon za nagradno igro Poletje s Slovenskimi novicami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije