Krka neguje vezi s svojimi upokojenci

Novoletna nagrada v zahvalo za minulo delo. S svojo zavzetostjo so prispevali k rasti podjetja.
Fotografija: Krkini upokojenci so se srečali na Otočcu. FOTO: Krka
Odpri galerijo
Krkini upokojenci so se srečali na Otočcu. FOTO: Krka

V Krki, tovarni zdravil, so tudi letos na Otočcu organizirali novoletno srečanje upokojenih delavcev, s katerim že tradicionalno izkažejo zahvalo nekdanjim sodelavcem. Od 2116 Krkinih upokojencev se je prireditve udeležila več kot polovica.

Zbrane je na srečanju nagovoril predsednik uprave in generalni direktor Krke Jože Colarič, poudaril je, da so upokojeni krkaši s svojim delom, znanjem in zavzetostjo pomembno prispevali k rasti Krke, ki je iz majhnega laboratorija s peščico zaposlenih zrasla v veliko mednarodno podjetje. Posebno jih je razveselil z novico, da bo tudi letos vsak upokojeni sodelavec v Sloveniji v zahvalo za minulo delo prejel tradicionalno novoletno nagrado v višini 150 evrov.


Na srečanju so nekdanji sodelavci obujali spomine na delo v Krki in se sprostili ob živi glasbi in kulturnem programu. Sicer pa tradicionalno novoletno druženje ni edina vez upokojencev s Krko. Omogočajo jim ugodnejše počitnice v Krkinih počitniških zmogljivostih na morju in v hribih ter Termah Krka ter udeležbo na Krkini rekreaciji, korektivni gimnastiki in drugih športnih dejavnostih, organiziranih prek Trim kluba Krka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije