POROKA SLOVENSKIH NOVIC

FOTO in VIDEO: Z Janom Plestenjakom sta Lucija in Rok dahnila usodni da

Poročila sta se pred štiritisočglavo množico v dvorani Tabor. Priči sta bili ženinov brat Žiga in nevestina mama Anica.
Fotografija: Padel je poljub. FOTO: Dejan Javornik 
Odpri galerijo
Padel je poljub. FOTO: Dejan Javornik 

Lucija Jamnik Zupančič, po novem Mandl, in Rok Mandl sta na Valentinovem koncertu z Janom Plestenjakom v mariborski dvorani Tabor dahnila usodni da. Tudi zaradi vas, drage bralke in bralci, ki ste naša golobčka izbrali za zmagovalca akcije Poroka Slovenskih novic.

Na poroki ju je pospremila štiri tisoč glava množica, ki je ploskala ob izrekanju njunega da in prvem plesu. Mnogim so se ob tem orosile oči, tudi očetoma obeh, Maksimilijanu in Francu. Rokov brat Žiga in njena mama Anica sta bila priči, ob prelepem dogodku pa je spregovoril tudi Jan ter poroko na njegovem koncertu predstavil kot prelep dogodek, ki se v Sloveniji še ni dogodil. 

Zaljubljenca Lucija in Rok.
Zaljubljenca Lucija in Rok.



Kljub temu, da se je dogodek začel z manjšim zapletom – bodoča ženin in nevesta sta ne glede na to, da sta se pravočasno odpravila od doma, obtičala v gostem prometu –, lahko pohvalimo, da je marketing družbe Delo odlično izpeljal in organiziral celotno prireditev. Seveda smo pri tem imeli pomoč pokroviteljev Čarovnija lepote medinmleko, Avtohiša Malgaj, Radgonske gorice, Unitur, d. o. o., Cvetličarna Spaans, Sanjska obleka, Podjetje Moda Mi&lan, d. o. o., z blagovno znamko Morro Sartoriale, Zlatarna Prosenc, Plesna šola Samba, fotograf Nejc Fon, Sava turizem, d. d.. Z njihovo pomočjo paru tako ni bilo treba skrbeti ne za prstane, ne za obleko, celo za zabavo za 100 svatov, ki se bo odvila dan po koncertu, bomo v celoti poskrbeli mi.

Poročila sta se na Valentinovem koncertu Jana Plestenjaka.
Poročila sta se na Valentinovem koncertu Jana Plestenjaka.

Ljubezenska zgodba naše nagrajenke in njenega izbranca je resnično nekaj posebnega, zato ni nič čudnega, da je mnoge med vami ganila in ste ji namenili svoj glas. Par, oba sta bila študenta na fakulteti za šport v Ljubljani, se je spoznal na potapljaškem izletu in se na smrt zaljubil. Ljubezen sta okronala z dvema otrokoma, hčerko Neli, ki je stara 20 mesecev, in hčerko Lino, ki jih šteje šele štiri. Prav najmlajša hči jo je pravzaprav spodbudila, da si je zaželela, da bi jo njen Rok zaprosil za roko in jo popeljal pred matičarja.

 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije