KONGRES

Bo imel Šarec konkurenco v lastni stranki?

LMS bo predstavil tudi imena na volitvah.
Fotografija: Marjan Šarec. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Marjan Šarec. FOTO: Reuters

KAMNIK – Kamniški župan Marjan Šarec je sporočil, da bo imela njegova stranka volilni kongres. Zadnje javnomnenjske ankete Listi Marjana Šarca (LMŠ) kažejo velik uspeh na prihajajočih volitvah, nekatere jo uvrščajo celo na prvo mesto. »Ne glede na dejstvo, da še ne vemo točnega datuma volitev, bo stranka LMŠ vsekakor pripravljena. V soboto, 14. aprila, bomo imeli volilni kongres, kajti izteklo se je štiriletno obdobje od ustanovitve stranke. Na kongresu bomo tudi predstavili imena, ki nas bodo zastopala na volitvah, hkrati pa podali naše programske usmeritve za prihodnost,« je sporočil Šarec.

V stranki so nam pojasnili, da se bo na kongresu izbiral tudi novi predsednik stranke. »Tega podatka, ali se bo za mesto predsednika, poleg g. Šarca, potegoval še kdo, pa v tem trenutku še ne vemo,« so sporočili in dodali, da poteka evidentiranje za predsednika stranke. 

LMŠ je bil ustanovljen maja 2014 na pobudo Marjana Šarca. Razlog za ustanovitev so bile prihajajoče lokalne volitve, na katerih se je Šarec drugič potegoval za županski mandat, takrat s svojo listo svetnikov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije