ZAPLENJENA HIŠKA

Bi imeli mobilno hiško? Če boste imeli srečo, je lahko vaša za pet tisočakov

Novi lastnik jo bo moral sam razstaviti in odpeljati.
Fotografija: Village Lipa nov Zavašnikov projekt se ni obnesel. FOTO: Marko Feist 
Odpri galerijo
Village Lipa nov Zavašnikov projekt se ni obnesel. FOTO: Marko Feist 

Mobilne hiške, ki jih je finančna uprava v okviru velike finančne akcije zaplenila v Spodnjih Pirničah, iščejo novega lastnika. Šest hišk, ki so bile zaplenjene na naslovu Roberta Zavašnika, Furs prodaja na preko spletne strani edražbe.

image_alt
Akcija v Spodnjih Pirničah: rubijo pri razvpitem Slovencu (FOTO)

S spletne strani je razvidno, da bodo tri neopremljene hoške začeli prodajati 17. julija, druge tri pa štiri dni kasneje, torej 21. julija. Hiške so opremljene s kopalnico, drugega pohištva v njih ni, izklicna cena za vsako pa je pet tisoč evrov.

Tri izmed zaplenjenih hišk. FOTO: Edražbe
Tri izmed zaplenjenih hišk. FOTO: Edražbe

V opisu so zapisali, da so hiške dimenzij 4,8 m x 6,2 m, s teraso dim. 3,0 m x 4,0 m, rabljene in brez opreme. V njih sta le WC školjke in tuš kabine. Kupec mora hiško razstaviti in odpeljati  na lastne stroške. Dodajajo še, da se hiške prodajajo po načelu videno-kupljeno, brez garancije in reklamacije. Zainteresirani morajo za sodelovanje v dražbi plačati 500 evrov varščine.

Rubež vseh Zavašnikovih premičnin. FOTO: Dejan Javornik
Rubež vseh Zavašnikovih premičnin. FOTO: Dejan Javornik

Ne prodajajo pa le mobilnih hišk, temveč tudi zaplenjen kovinski kiosk, otroško igralo in jeklen montažni objekt – lokal. Vse omenjeno je na voljo na ogled v Spodnjih Pirničah, kjer je stoji Village Lipa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije