NAGRADNA IGRA

40 srečnežev na letalski miting

Po dolgih letih se v Slovenijo vrača letalski miting Aeros Air Show. S Slovenskimi novicami, Slovenskimi železnicami in malo sreče tja zastonj.
Fotografija: Po zraku bodo švigala letala, po žilah adrenalin.
Odpri galerijo
Po zraku bodo švigala letala, po žilah adrenalin.

LJUBLJANA – Drage bralke in bralci Slovenskih novic, ste pripravljeni na nepozaben dogodek? V Sloveniji, natančneje na Športnem letališču Skoke – Maribor, bo po sedmih letih namreč spet potekal letalski miting, na katerem se bodo predstavila reaktivna letala (alpha jet, hawker hunter, vampir, galeb, albatros), vojaška letala in helikopterji (jet ranger, super puma, robinzon), pa zgodovinska letala (flying bulls – corsair, lightning, yak 11), oldtimerji (bucker jungman, boeing sterman, cessna bird dog), tam bo tudi letalo Jamesa Bonda BD-5. Še zdaleč ne smete zamuditi akrobatskih nastopov, ko bo kraljeval v zraku tudi naš as Peter Podlunšek, ob njem pa še Jago Stemberger, Baltic Bees Jet Team, Raven Display Team.

Letala si boste lahko ogledali tudi čisto od blizu, organizator pripravlja veliko igral in aktivnosti za otroke. Seveda boste lahko z vrhunskimi piloti poleteli tudi sami, na tleh pa brez skrbi uživali ob dobri hrani in pijači. Aeros Air Show 2018 je zato pravi naslov za vse ljubitelje adrenalina, letalstva, akrobacij in zabave, to bo eksplozivni dogodek, s katerega boste domov odhajali s široko odprtimi usti!

Letalski miting se bo zgodil torej že kmalu, in sicer v nedeljo, 10. junija, tja pa bo 40 srečnežev prispelo povsem brezplačno. Tisti namreč, ki bodo s kuponom, izrezanim iz Slovenskih novic, sodelovali v žrebanju. Izžrebali bomo 20 bralk ali bralcev, vsak bo prejel dva paketa s povratno vozovnico za vlak Ljubljana–Maribor–Ljubljana in vstopnico za ta letalski miting.
Nagrajence bodo torej na Štajersko peljale Slovenske železnice, na mariborskem kolodvoru jih bo pričakal ustrezen avtobus z napisom Slovenske novice in jih dostavil na prizorišče letalskega mitinga.
Po zraku bodo švigala letala, po žilah adrenalin.
Po zraku bodo švigala letala, po žilah adrenalin.

Tam jih bo vrhunski pilot vodnik povedel do letal, jim razložil vse do podrobnosti, ponudil brezplačni sladoled. V letalskih vragolijah bodo naši nagrajenci uživali vse do 17.15, ko jih bo organizator odpeljal nazaj na kolodvor. Vlak bo v Ljubljano odsopihal ob 18. uri. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije