PROMETNA NESREČA AVTOBUSA

Tragedija na avtocesti A4: umrlo že 12 ljudi, več se jih bori za življenje (FOTO)

Zgodilo se je okoli 5.40.
Fotografija: Na kraju tragedije. FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/pixsell Pixsell
Odpri galerijo
Na kraju tragedije. FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/pixsell Pixsell

Na avtocesti A4 v smeri Zagreba se je zgodila huda nesreča avtobusa. Umrlo je najmanj 11 ljudi, najmanj 25 pa je huje poškodovanih. Na avtobusu je bilo 43 potnikov. Nesreča se je zgodila okoli 5.40 med krajema Jarek Bisaški in Podvorec, avtobus poljskih registracij je dobesedno zletel s ceste. Angažiranih je bilo več ekip NMP iz varaždinske županije in Zagreba. Na terenu so tudi gasilci od tam, je sporočila policija.

Na kraj hude nesreče se odpravljajo predstavniki poljskega veleposlaništva iz Zagreba, so sporočili s poljskega zunanjega ministrstva ter dodali, da so bili Poljaki na poti v Medžugorje. Podpredsednik vlade in minister za notranje zadeve Davor Božinović je medtem potrdil, da je v bolnišnici umrla še ena oseba in da je število mrtvih v nesreči zdaj že dvanajst. »Med težje poškodovanimi so tudi takšni, ki se borijo za življenje. V tej nesreči imamo samo tiste, ki so izgubili življenje, in tiste, ki so bili poškodovani. Ni ga udeleženca, ki je to nesrečo odnesel brez poškodb.«

FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/pixsell Pixsell
FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/pixsell Pixsell

FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/pixsell Pixsell
FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/pixsell Pixsell

V četrtek nesreča na avtocesti A1

Za prometno nesrečo na Hrvaškem, v kateri je v četrtek na avtocesti A1 umrl 46-letni voznik iz Slovaške, bo kazensko odgovarjal 75-letni voznik iz Slovenije, pa je sporočila karlovška policija.

image_alt
Prve podrobnosti groze na A-1: smrt povzročil Slovenec, ki je nepravilno menjal vozni pas?

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas